filosofi

Tänk att skolan kan öppna så många dörrar och visa så många nya världar för oss elever. Inte minst genom ett av mina nya ämnen i höst; filosofi. Jag vill bara sätta mig under en asp och filosofera över livets stora frågor. Nej vänta, förlåt mig, nu blev det visst fel. Kan vi inte gå ihop (alternativt sätta ihop en liten armé) och trycka upp filosofi A i typ Aristoteles röv? Fan vad glad jag skulle bli om jag slapp skiten. Jag har bannemej fått nog nu, jag vill inte filosifera, jag blir knäpp, tokig, galen!!! Låt mig slippa!


falafel

Tankar kring falafel, den märkligaste rätten som existerar. Varför? Varför falafel? Vad är falafel? Fram till cirkus ett år sedan var jag övertygad om att falafel var ett sagodjur, likt en enhörning. Och inte fan kan man knapra sagodjur, då käkar jag hellre ko med bea. Det finns så mycket att säga om falafel, så många tankar som snurrar. Dock orkar jag inte skriva ner allt nu, det ÄR ju så sent. Godnatt.


korv2

Fan vad äckligt det här känns, jag äger en blogg. Badje och padje! Vad kan lilla patetiska katta K tillföra bloggens underbara värld, mm exakt, inte ett pisse. Man kanske borde skippa hela idén. Och vad är dealen egentligen, vemfan vill läsa om mitt korvliv? förutom suähä då, som anyhow vet allting om det, inte för det finns mycket att veta.

Badje!

Nej nu ska jag sluta whina om hur vidrigt det är att blogga, jag får fan skylla mig själv. Keep on blogging! Halleluja!

korv

Jag bör kanske vara lite anonym då jag antagligen kommer nämna hur tjocka och obehagliga de flesta människor i min närhet är. Men Synd att jag inte tänkte på det innan jag satte namn på bloggjäveln (inte för att någon förutom suähä kommer läsa skiten, men iaf). Och jag hoppas för guds skull att detta inte kommer utveckla sig till en bögig modeblogg, slå mig jättehårt då. Ok, nu börjar vi. Buähää