s grova skörd

Jag var duktig idag i staden och shoppade inte ett enda ting, S min vän däremot grovade på och jag tänkte visa hennes fina nya saker:


Väska från Myrorna, pjucks från Din Sko, löshår från Taj Mahal, anteckningsbok och penna från Akademibokhandeln, jacka från H&M.
Jag provade förresten också den där fina glansiga jackan S köpte, fast i blått. Jag blev allt lite sugen, what to do?





korve


t-shirt, skor - H&M
jeansskjorta, sjal - garderobsfynd
jeans - Cheap Monday
väska - Indiska

skinnn

Mmmh, mina händer luktar skinn... smarrsmarr. Mina väska är mumsig, jag ska verkligen slita den med hälsan. Men nu - suprise, suprise - kanske lite blåbärspaj skulle sitta fint! Och Simpsons. Haha, jag är sämst.

ganska pissig dag


tee - garderobsfynd
världens bästa baslinne - Topshop
jeans - Lee
stövlar - ?
armband - morsans
glajjer - myrorna

Tror dock att jag är tvungen att avlägsna glajjerna när jag träffar mina vänner då alla hatar dem. Snyft. Hur kan man hata något så tjusigt? Don't get it. Hoppas för övrigt på sol och najsare pjucks.
Nu ska jag ägna mig åt Simpsons och blåbärspaj.

Update: Jävligt onödig info, men jag drog på mig pjucks och jacka från H&M och invigde nya väskan från Indiska till kvällen. Ba så ni vet. Puss och godnatt!


aaaaaaah


Gaaaah, det här är de fina pjucksen jag jagade runt halva stan för ett tag sen! Åh, om ni bara visste hur många liter jag har dregglat efter dessa. 450 spänn... är de värt det? De var nedsatta på Nilsons till 300, men de är ju helt slut nu. Har någon vänlig själ ett par såna här i strl 37 till salu? Annars får jag väl nästan köpa de från hemsidan...

dagens skörd


Idag köpte jag fina skinnväskan från Indiska (som även snyggingCarolina har). Den var nedsatt från 595kr till 395kr. Och jag upptäckte att man fick två reavaror för en, så jag fick ett par skor på köpet som egentligen skulle ha kostat 180 pix. Fett värt.
På Åhlens hittade jag ett nagellack som tar bort missfärgningar och ojämnheter på naglarna. Kostade 120 spänn från början, men det var rea på rea och kostade därför bara 30kr. Sjukt bra, eftersom mina naglar är helt pissigt gula. Så går det när man inte använder underlack. Synd. 

Är för övrigt aslack på bajsblogg.se som aldrig ska funka. Fuckshit. 

very hawt


CSStee - köpt på Accelerator
tights - Cheap Monday
pjucks - Coop Forum
glajjer - Indiska

Nu har jag lökat runt i samma kläder i flera dygn, känns måttligt fräscht. Jag har btw typ solsting. Ciao!

glajjer


Köpte dessa glajjer på Indiska idag för 40 pix. Mest för att de var röda (=snygggggt) och att det var jävligt soligt ute (=nödvändigt).

Puss!

baby


Dagens aktivitet: utfodra djuret med blåbär.

coopie

Igårkväll när jag skulle köpa godis på Coop Forum gick jag och checkade på både skor (asmycket najs för under femtilappen!!1) och kläder. Jag hittade ett tvåpack tees för 40 spänn. Älskar att ha det till tights, ruggigt skönt. You gotta love Coop liksom, vars annars ska man hitta snyggingar som dessa? Yes.  



smålandsväskan

http://mariannecoveney.com/Merchant2/merchant.mvc?
 http://www.jobshandtryck.se/shop/s_vaskor.htm

De må vara jävligt opraktiska och osköna, men snyggheten vinner liksom. Ännu ett alternativ till de från Svenskt Tenn. Dessa ligger runt samma prisklass från smålandskassen. Men mjo, Josef Franks tryck vinner nog. 
Jag tror att jag helst skulle vilja ha en i  Boston, but I'm not sure.


tesssiiii


blus - second hand
jeans - Cheap Monday
väska - fått av mormor
skor - H&M

Nu måste jag kila till Tess som fyller år idag. Grattis!!!!!

chilla yao


Nu ska jag bunkra upp framför teven med Simpsons, choklad och hamster.

Höres imorn, hej.

stjärtigt?


Jag vet att jag ser helt totalt efterbliven ut på bilden (nyvaken, aight). Så, bra, nu har vi konstaterat det och kan fokusera på det egentligen; kan jag gå runt med där bandanaliknande saken utan att bli hånad och kallad pirat? Är det asfult? Eller bara ganska? Jag är skitlam som inte kan ta mina egna beslut, fyfan, jag håller på att gå under. Pissigt värre.

hurrryyyyy uppp


tröja - Lindex
tights - Cheap Monday
Levi'sjeansväst, pumps - second hand

Shit, måste rusa till jobbet. Och direkt efter jag har slutat ska jag på "vinprovning" haha. Puss!

4evah21


   
Orka att de har så sjukt mycket snygga saker som man aldrig kommer kunna få. Aldrig!

tubisarrr


Hittade dessa fagra tubisar på forever21. Jag har snöat in mig lite på tubtoppar den senaste tiden och de första två är mina favoriter! 
Jag bara älskar rutmönstret och knapparna! Jag har lite svårt för både modellen och skärpen på de två sista, men jag tog med dem pga de mymsiga färgerna.

black and blommig


klänning - H&M
tights - Gina Tricot
väst, skor  - second hand

Visst är det skoj att det är pissväder de patetiska dagarna jag är ledig? Nästan så jag garvar stjärten av mig. Får sitta inne och ruttna framför Simpsons. Och imorn blir det jobb igen, men efter helgen är jag ledig i 2 veckor, wohohoho! Om det inte blir fint väder då ska jag fan cutta vädergudarna, 4real alltså.

pop

Jag är ganska lack över att jag inte kan dra till någon mer festival i år, skulle fanemej inte bangat på Way out west eller Emmaboda. Men nu kom jag kan dra på Pop Dakar vid universitetet. Gratis är den också, fett najs.

Om jag drar dit ska jag inte missa detta: Jonas Game - New city love
För den intreserade så är han en gammal medlem från Bad cash quartet och nu ligger duden på Sincerely yours.


stjärttisdag


Fint från Tjallamalla. Nu börjar stussen min domna av, kanske dags att dra sig ifrån datorn och härliga Stars. Tror det minsann blir lite Simpsonmaraton nu, har lånat flera säsonger av Suä. A very good sysselsättning.

So long fuckers. Puss!

melissa r?

Kan någon vänlig själ upplysa mig om vem som vann i Pussycat Dolls? Jag lyckades missa finalen och jag blir fan snart tokig om jag inte får reda på vinnaren. Gaaaah!

grille


linne, skor - garderobsfynd
kjol - H&M
väska - second hand

Nu ska jag till C och grilla. Puss och hej!

indien


Jag har alltid minst en bok på G och nu senast läste jag De små tingens Gud av Arundhati Roy. Den utspelar sig i Indien och handlar om ett tvillingpar som skills åt pga en viss händelse, som man får reda på i slutet av boken. Jag tyckte att den var lite svår att hänga med i ibland, mycket detaljer, indiska uttryck och indisk kultur . Det bästa i boken var språket, hon beskriver allt och gör det så levande. På vissa ställen var språket så vackert att jag blev rörd till tårar (haha, så blödig jag låter). Och det känns faktiskt som att den här boken gav något. Den var kanske lite för svår emellanåt, men det var värt det. Jag gillade den. 

some new shiat


Idag köpte jag den hypade minikjolen från H&M, fast från barnavdelningen och den kostade bara 49.50. Vet dock inte om jag passar i den, så den kanske åker tillbaka.

Jag tattade även den här ganska fula tygbiten/västen av Cadmi. Den är avklippt från en second handklänning hon håller på att fiirra om. Eftersom hon inte gärna använder såhär fula saker stal jag den lille av henne. Muaha. Lär ju inte användas alltför flitigt, vi får se.

finally

Äntligen funkar blogg.se. Har fan väntat hela kvällen, omg.

tee - farsans
blus, väska - garderobsfynd
tights - Cheap Monday
pumps - second hand

what what


fårtinajn, dude

Såg ett par kilklackar på fatale och var tvungen att dra till Skopunkten och checka in snyggingarna. De var på rea för 99 riksadaler, men när jag kom till kassan sa bruden där att de kostade 49 kr. Glad i hågen betalade jag henne utan att ifrågasätta priset. Aaaah, så najs att fynda på detta vis. De här är mycket snyggare än de från Din Sko, som jag för övrigt testade härom dagen och de var inte alls snygga på mig. Nä, jag är sjukt nöjd, det här var precis vad jag letade efter!


scöbaladöbala


klänning - H&M
tights - Gina Tricot
väska - second hand
jesuspjucks - garderobsfynd

Jag älskar att hitta morsans sjukligt gamla skor, kläder och väskor hemma. Jag grävde bland hennes väldigt gamla pjucks härom veckan och hittade sandalerna jag har på mig idag och 2 par skor till. Bland annat världens snyggaste gladiatorpjucks. Serri, helt extremt snygga, satt perfa på foten och lyckoruset började gro inom mig. När jag skulle fiska upp den andra skon så upptäckte jag att sulan var trasig. Alltså den hängde och dinglade i två delar, och jag var tvungen att slänga dem. Vad händer med katta K då? Jo, hon blir bitter. Jävligt bitter.

Har btw shoppat lite idag, woho! Visar mitt fynd senare!


ännu mera pjucks


C's nya Adidadpjucks. Mörkgröna, omögliga, fagra och fräscha - I like it! 

trist k

 
shorts - H&M
tee - Filippa K (herr)

 

man kan aldrig få nog


Jag är lite sugen på att skaffa kilklackspjucks. Dessa från Din Sko är helt klart ett alterntiv, fast 480 spänn känns fan lite saftigt. Någon som har tips på snygga kilklackar som liknar dessa? Fast kanske lite billigare, he... he...

latex baby


Jag köpte lacktightsen från Gina Tricot idag, utan att prova. Jag ville se ut som en stoppad korv i dem, men när jag kom hem och provade kändes jag bara halvstoppad. Lite för stora liksom, vilket jag är ganska så jävla bitter över. Så de åker tillbaka, minsann.

Nu ska jag dra mig till teven och käka Marabou Dukat och glo på Family guy, Project runway och Pussycat dolls.

skomani


Om det är något jag inte kan få nog av är det skor, och för tillfället - pumps. De här tre paren skulle jag mer än gärna lägga i min skohög. Priset är rätt överkomligt också; 235kr, 168kr och 250kr får man ge för dem. 

workoutfit


Gillar egentligen inte att ha på mig jeans eftersom det inte är alltför smickrande för min kropp som är något pinnlik. Men wtf, ibland får man offra sig lite för trenderna. Eller nåt. Jag gillar jeans med hög midja, det är fett med snyggt. Dessa Cheap Mondayjeans köpte jag för drygt ett år sen, hallå dags att använda kanske?! Jo. Nu middag.

work outfit


tee - från jobbet
nya shiny tights - Cheap Monday
väska - second hand

Haha, världens sämsta och tråkigaste bilder. Varför gör jag mig ens besväret att lägga upp dem? Aja, nu jobb. Pusshej!

bajsekamera

Försökte ta en bild på det jag köpte idag - ett par leggings. Ni vet såna där glansiga, i dansbyxmaterial. Det gick dock inte så bra, blev bara suddigt, men förhoppningsvis går det bättre imorn till dagens lilla jobboutfit (ob ftw baby).

Förresten! Om ni har svängarna förbi söder så håller de på att bygga om Tjallamalla. Butiken är mycket större nu och man blir fast där inne typ 70 gånger längre än tidigare. Mums säger jag bara, mumsfilibabba.

I like them dresses

Jag måste sluta plåga mig själv genom att gå in på Tjallamalla helt pank. Det gör ont ända in i själen att veta att man inte har råd med minsta lilla fagra trasa. När jag blir rik... om jag blir rik... 
när jag har gift mig rik... då... då jävlar. Då ska shoppas där vill jag lova! Oh vad jag längtar efter första lönen!

Provade denna fast i rött, vilket jag inte borde ha gjort. Cravings!
Och den här jäveln som jag visade förut är på rea nu. Jag blir verkligen bitter, det kan inte vara helt bra för hälsan.



fiskpose

Var i staden idag och hittade lite tjusiga saker som jag både köpte och inte köpte. Visar tingen lite senare.

nya kjolen - second hand
tee - H&M
skärp, pjucks - garderobsfynd
morsans väska - Svenskt Tenn

porr

Lite väl naket kanske, men what to do, jag såg ju ut såhär idag. För övrigt så bara ääälskar jag min bikini.
 

tii

Uppe med tuppen idag kände jag... om nu tuppen vaknar halv 10. Och det skulle jag väl vilja påstå att den gör.

Firrade om en ful tee från jobbet lite. Dresscode black som sagt och palla svetta ner sina egna kläder. Nej, verkligen inte. Så extremt händiga jag snyggade till den trista tröjan a little bit.

En knapp, jag är väl ett geni. It's all about the details baby.

Nu frulle - mot köket!

Update: Har tyvärr ingen före-bild, men det enda jag har gjort  med kreationen är att rulla upp ärmarna och sy dit en knapp. Innan hängde ärmarna ner cirkus en decimeter med en snygg worklogga på, som jag kände att jag kunde leva utan. 

okejrå


Men ja, okej, jag kan väl tänka mig de här Miu Miu-pjucksen då. 

Eheee. I wish.

very disgusting

Min högerfot har blivit biten av något djur... eller... insekt kanske det kallas. Sjyrre att foten svullnade upp till dubbla sizen sådär. Mongojag mahaha. 

Känsliga bör inte förstora, det ser lite snuskigt ut.

livsnödvändigt


Jag köpte min favvohandkräm idag och en concealer. Har haft från Make Up Store förut, men nu köpte jag från Lumene, någon som testat den? Good shit?

spankspank

Köpte den här CSSteen på Accelerator. Mjao.

accelerator, dag 2


3.
3 står för åren jag har väntat och längtat efter att få se TTA live. Igår var dagen D. Det var trångt, svettigt, bökigt och varmt, med andra ord - underbart. Jag är så jääävla lycklig just nu, fatta 3 år! 
Nu har jag äntligen sett dem!  Det var playback och singback, de hoppade runt på scen en halvtimme och var sjukligt snygga. Slog på en trumma, skakade en maracas, helt briljant. 6 låtar senare var det över och tur var väl det annars skulle man lätt svimmat av syrebrist. Vilket skulle ha varit fett värt anyhow, men det får inte bli för mycket av det goda.
Jag fattar hypen. Det här var kvällens, festivalens, ÅRETS höjdpunkt!

Utöver TTA såg jag även lite av José Gonzales, Jens Lekman, Junior Boys och Jamie T. Men inget kom i närheten av TTAs spelning, det kommer ingenting någonsin göra.

gäst

Tänkte lägga upp en dagens outfit från igår, men jag tog ingen bild på snygga jag kom jag på. Bara denna idag, helt meningslös, men ändå. älskar att det ser ut som att jag cuttat handleden. Och låt oss ta det här en gång för alla - mysteriet med mitt namn. I kepan syns mitt riktiga namn, aight? ALLA kallar 
mig dock Kia. Vissa mongon kallar mig katta K, eller bara K. Yes, där satt den. Nu behöver ni inte ligga sömnlösa på nätterna och fundera på det längre.


C får agera gäst och ge en korrekt (går)dagens.

CSStee - köpt på accelerator
hood - Energie (NK)
jeans - Wrangler
äckliga pjucks - Adidas
föda - donken