stjärt

Idag gled jag runt på staden med mor och far, längs Strandvägen stekte solen på bra, men annars var det riktigt kallt. Förfrös händerna, stussen, benen och öronen. Så vi var tvugna att amputera. Ser lite celebral pares ut nu. Aja.
Lyckades shoppa lite också, med betoning på lite. En otroligt livsnödvändig produkt, varför har jag aldrig sett det här förr?
 
 Det bor nog allt en liten estet i mig, har nog aldrig skådat något så fagert som detta.

C uppmärksammade mig om att det ser ut som jag har en rumphaka på bilden till höger. Råhett som det är tackade jag för komplimangen. Han är väl för rar?! Som tack ska han få smycket jag har gjort (det smakar stjärt).

Toodels.


23

Idag kommer C hem, min lilla lumpenhora. I 23 månader har vi levt i symbios med varandra, this we should celebrate!

Jag invigde min grymt somriga adidaströja idag. Den är riktigt mumma, sitter och gnager på den nu faktiskt.


prick

Tacka fan (eller mutti) för garderobsfynd. Halva min garderob har jag bannemej tattat från henne. Bör kanske gå ut och steka i solen ett tag nu, så att verkligen hela mitt ansikte blir attackerat av fräknar.  
   
 
       112411-8

moppepojkar

Man märker verkligen när våren är här. Okej främst för solen, helt efterbliven är jag icke, men alla satans moppepojkar ska ut på gångvägarna och brumma på. Ush. Me don't like.

Jag köpte en asnajs adidasWCTziptröja idag, eeh ja, typ som att det ordet existerar....112411-5


toodels

åh elin kom tillbaka, utan dig är jag halv

Yes, Elin Sigvardsson har visat livstecken och håller tydligen på med sitt tredje album. Äntligen!


?h elin kom tillbaka, utan dig ?r jag halv


Jag såg årets första fjäril idag, snygggggg.

live forever or die tryin'

Jävla pisshamster, det första han gör i min rena nybädadde säng är att pissa. Vid huvudkudden dessutom. Fan vad najs asså.

yh
Hittade btw min 2år gamla mp3 i en dammig låda. Den gamle räven var full med gammal skit, så jag satt och pumpade TTAklassiker i vårsolen hela dagen, jävligt härligt.

omg

Igår släpade jag ner vårt gamla 16bitars Sega och dagen har ägnats åt grova mängder spelande. Jag är fullkomligt briljant och skulle förmodligen spöa skiten ur de flesta på "Castle of illusion". Alltså helt seriöst, jag är så jävla bra på det.


Och denna skit också:

112411-2


Samt dagens låt: Kate Bush - Hounds of love

sorry

Alltså, jag vet att jag är vidrig, men jag funtar på att göra detta till någon form av modeblogg i alla fall. Jag vet inte ett pisse om mode i och för sig, och bryr mig inte för den delen heller. Men typ; hej dessa fula kläder har jag på mig idag. Inte mer än så. Ett bra projekt. Bra Katarina. Kreativt.