gårkvällens


väska, klänning - second hand (klänningen inhandlades igår på Läkarmissionen för 25 kr)
pjuck - Skopunkten

Passar på att skriva ett litet inlägg när C sover. Det är vår 29månaders dag idag och det ska vi väl kunna fira på nåt vajs.
Igår var jag och diverse ute och svirade på stan. Ännu ett handfull ställen jag kan skriva upp på listan man inte bör dra till igen. Mina fötter är för övrigt ett jävla skämt. Helt totalt mörbultade. Jag ska aldrig ha på mig de där skorna en hel fucking kväll igen. Never!

utveckling

 färsk Freud
 medelålders Freudshalom


Vet inte vad som for i mig, tänkte bjurra lite på mig själv i form av en bild från i somras. Aja.
Idag var det 2 olika snubbar som sa "HEJ KIA" när dom skulle betala hos mig. Jag vet inte om jag hatar det, men det är så jävla konstigt. Alltså sure, det enda syftet min namnskylt har är väl att folk ska kunna skrika ut mitt namn. Men hallå? Hallå? Seriöst?

hallå där


tröja - garderobsfynd
kjol, strumpisar - H&M
skor - Skopunkten
väska - Indiska

På andra bilden kan man skåda vårat Ackishäng på soft (kök&bar). Fan vad tunga vi är.tjenis

Pissig uppdatering, jag vet. Fast vad har det för betydelse, den enda som läser bloggjäveln är ju jag själv (?!). Ut och öla med peepsen i kassan efter jobbet ikväll. Outfitbild kommer imorn kanske? Får la se, efterfrågan är ju inte enorm så ATT säga.

Toodels


dagens på riktigt


nya tröjan - second hand
pjuck - skopunkten
jacka, strumpisar, svart petite kjol - H&M
sjal - garderobsfynd

Eh... ja den sista bilden är till för att visa mitt sjukt snygga nagellack. Gick ju halvbra. Aja. Wathever.
Är redan hemkommen från kvällens aktiviteter, och det för att jag fortfarande är sjuk och den bästa medicinen sägs ju vara sömn. So lets. Godnattpuss!

nä... jag vet inte


jacka - second hand
tights - Cheap monday
allt svart - H&M
väska - Svenskt Tenn

Typ från i förrgår, jag vet inte... nåt ska man väl bjussa på.
 

vetinte


kjol, skärp - second hand
strumpisar, pjuck - H&M
kofta - garderobsfynd
skinnväska - Indiska

Idag jobbade jag 10 timmar, sjukt slitigt. Är nog bäst att sussa så fort Top Model är slut. Puss och godnatt peeps!

tillägnat suä

Idag drog Suä iväg till Asien. Hon kommer typ bli strypt av en apa där borta och avlida. Fifan. 6 veckor ska det lilla livet backpacka, ojojoj. Hon är äventylig min vän.

Min emovän Suä i sin mest naturliga pose.

Hejdå kompis!

gårdagens kap


Stickad klänning/tröja, Marc O'Polo, 50 kr
Skinnskärp, Mullberry, 30 kr. Äkta? Ja, jag är helt säker.
Second hand givetsvis, Läkarmissionen 4lajf <3

tröttt


tisha - brushans
kofta - garderobsfynd
manchesterjeans - Cheap Monday
väska - second hand
pjuck - Skopunkten


ommmgg


Jag är så rastlös att jag avlider. Har umgåtts med hamstern i över ett dygn nu. Halvstimulerande. GAAH.


fint


Fint från tjäli.
Nu när man har cashen kanske man ska ta en sväng. Love, love, love it!

aj

Alltså, min salivutsöndring är helt överjävlig. Jag har så sjukt ont i halsen att jag knappt kan andas och jag håller på att drunkna i mitt spott. Fan i helvete vad ont det gör överallt. AAAAAJ. 

igår&idag


CSStee - köpt på Accelerator
jacka, kjol - H&M
skinnväska - Indiska
skinnstövlar - garderobsfynd
halsduk - hehehe, tattad från jobbet

Jag mår så jävla dåligt idag, alltså, jag är sjuk. Känns som det blöder i halsen på mig, aaaaj. Jag var tvungen att dra hem från jobbet till och med. Känns ju halvbra. Jag menar, att banga på jobbet en dag = banga på 700 pix. Det känns. Det känns ända in i hjärtat på mig. Cash is king liksom. 

äntligen shopping

Jag vet inte riktigt vad som for i mig idag, men jag shoppade loss för första gången på månader. Hurfan jag har kunnat hålla mig så här länge är ett under.

Såg dessa grymt snygga pjuck hos matilda (tattade även ena bilden därifrån) och fick av en slump syn på dem på skopunkten idag. 99 spänn liksom, jag kunde inte motstå frestelsen
Clinique hudvård, prova på-kit. 95 spänn.
Klänning från Indiska. 179 kr.


vote for k

Jävla fulingar som ligger i topp på Souk Street Fashion Award. Folk har ingen smak, så jag kommer då fan inte vinna. Asså hallå lyssna på mig, jag är 19 år och en jävla bitterfitta. Det är hemskt och förjävligt.

regn outside, reng inside


Oj vilken härlig ordvits jag fick till det där på rubriken. Idag har jag kollat klart på Ebba och Didrik. Farsan köpte hem den på dvd för ett litet tag sen. Världens
bästa jävla serie som någonsin gjorts. Jag blir så fruktansvärt nostalgisk, jag har verkligen växt upp med serien och sett den säkert 1000 gånger (nej nej, där överdrev jag väl inte). Fan vad bra det är. Fan I tell you. Åh.

sjalen


Den här sjalen har legat bland kvarglömda saker på jobbet i flera veckor. Saker kan inte bara ligga på det där viset och ta plats. Så nu tog jag hem
den. Gratis är gott. Mumma.  

Igår var det personalfest at work. Gratis mat, gratis dricka, folk blev fulla, det var bra, jag är nöjd. 

kom igen dåå

På lunchen idag gled jag och bästa workmate in på SOUKgallerian och checkade läget. Det var ett jävla ståhej med deras fashion awards. Och vi tänkte att vafan, man vinner ju cashen, så jävla värt liksom. Vägrade smink och pose dock men nu faan vill jag vinna. Sjukt bra vinster ju! Rösta på mig här. Och workmate här. Mjau!
Får bli en dagens på den också

tisha - Coop Forum
Adidaströja - second hand
kjol, pjuck - H&M
tights - ointressant
väska - Svenskt Tenn


ööööhb

Öööh, hallå, kolla här liksom. Skinnväskan är inte alls såld, someone wanna buy?
Jag är så jävla slut i huvudet, och nu ska jag läsa Hemma hos Martina (Haag) och förlora lite fler hjärnceller. För smart blir man då inte av sån dynga. Godnatt och hejrå.

sluty?


klänning, tights - H&M
kofta, skinnstövlar - garderobsfynd
skinnväska - Indiska

Morsan tyckte inte att jag skulle gå till jobbet klädd såhär. Alltför för slampigt tydligen. Liksom va? Hon är väl för rar min mor.
På tal om jobbet, idag kom det in ett sånt här jävla miffo igen. Aja höres later, puss och tja.

bajsdag


Nu har jag lökat runt i samma jävla kläder 3 dygn. Okej, det är väl inte jättesnuskigt, men ganska. Har lust att sanera mig och bränna kläderna. Nej, så där sa jag bara för att låta fräsch, egentligen skulle jag kunna gå runt med samma skit några veckor till. Man kanske ska duscha kvällen till ära? Så att kunderna blir glada imorn. Typ som att de otacksamma jävlarna kommer att uppskatta min kroppsodör. Jag blev så jävla lack på folk idag, jävla pisshoror till kunder det finns. Öööh, jag behöver nog sova nu. Godnatt peeps. 

gårdagens


blus, skärp - garderobsfynd
kjol - H&M
 
Idag ska jag lökalökalöka och ätaätaäta diverse gott. Framför House kanske? Ja. Dags att Facebooka lite nu, jag är så jävla såld på den skiten. Vilken jävla tönt jag är. Öhööö slå mig, jag är en tööönt. Tjarå så länge.

nya pjuck


Svarta tygpjuck från H&M för en hundring. Värt, de är bajssnygga.
Very rosa pjuck i gummi för regniga dagar, fått av L efter en garderobsrens. Fatta snygging jag kommer vara när regnet öser. Mumma.

Jag och Suä har just kollat på veckans Top Model i 3 timmar. Det var mig en pärs. Dock världens bästa program så vad gör man inte liksom. Plus att vi samtidigt förtärde den nya B&Jglassen, en smakupplevelse som heter duga.