världens vackraste skor....

... äger jag nu. Invigningen av modecentret i Vällingby gav utdelning. 20% på Topshop bland annat, tror ni jag kunde hålla fingrarna i styr? Höhö, fat chans liksom. Men man kan väl ändå kalla det kap, my new babies.



söndagkväll


kjol, linne - garderobsfynd
kilklackar - Indiska

Blev en liten utgång igår, sweet. Ibland måste man skaka tassarna lite.
Och snart är mysiga ledigheten över. Det har varit helt tokigt skönt, känns som jag har varit ledig flera veckor. Kan man inte fixa så att arbetsveckorna alltid ser ut så här, 
fyradagsetapper liksom. Höhö, hade onekligen varit soft.

snusk

Åh fyfan, jag kollar på Fear Factor och just nu käkar dom tarantellor, skorpioner inslafsat i krypens inälvor. Fy... fan. Så sjukt brutalt.

Vilka ställen har öppet ikväll i Sthlm förresten? Känner för att dra ut och svänga lurven. 

hey babies

image784

Topshop är bra. Jag kan knappt gå runt bland deras pjuck för att jag får såna grova cravings. Förresten får jag inte köpa nåt nu, jag har några shoppingfria veckor, bra för den lilla hälsan.

Fin sak: Topshop öppnar i Vällingby om en vecka! Wofuckinghooo, det kommer bli så jävla bra!!!


freaks

Det finns så jävla mycket knäppa människor där ute. Såna sjuka freaks som inte borde få gå ut och vandra på stadens gator. Och är det inte ironiskt att alla dessa miffon kommer till mitt jobb? Shit. Jag får ett psykbryt snart.

Och en sak till. Har ni tänkt på att vissa människor har skitkorta armar? Det är faktiskt jävligt kul. Första tanken är "Hey, en kortväxt dude (like wathever), men varför är han längre än jag?"
Ex: Jan gillou. Opropotionellt och galet roligt.

gräddbakelse

image778

Åh gud, jag vill ta studenten igen och ha på mig den här fantastiska bakelsen! 
Ida Sjöstedts vårkollektion är helt otroligt, jag tappar fan andan! Och kolla skapelserna nedan, jag tror jag aldrig har sett så mycket fint. Oh, herre min skapare, det är så ljuvt att det gör ont i mig.



gårkvällens

image777
klänning - H&M Trend
väska - secondhand
my precious Vagabond

Tjatja, det har varit en ganska intensiv helg, partey, partey, partey. Men ikväll ska jag bara slappa och förtära massa onyttigheter. Idag sov jag förresten till typ 3. Helt galet, men så sjukt behövligt. Åååh, härliga helg. Och snart är det bannemig påskledigt! Jag visste inte att vi arbetsmyror också får ledigt då, så det kom som en fin överraskning.

Later.

tussar


Jag som står upp hela dagarna och dessutom framför en dator hittade perfekta skönhetsprylar på Body Shop idag. En face mist man sprutar på ansiktet mot strålning från datorer och annan skit och en svalkande fotkräm med pepparmint. Visst låter det perfekt? Sen blev det en rougeborste och en sjysst nagelfil också. Vips var jag uppe i dryga 400 kr och fick då en necessär med söta grejer i på köpet.

Vet ni, nu ska jag nog ta en shoppingfri månad. Jag tror att det är sunt, och så är det skönt. Man blir nästan lika tillfredställd av att låta bli att köpa saker som att shoppa. Tänkte förresten vårstäda här på bloggen, visserligen snöar det i skrivande stund och vårkänslorna svallar inte direkt. Men jag är ändå taggad på solen och värme. Puss och godnatt ni få som fortfarande orkar klicka er in här.

good old times

Jag sitter och kikar lite på mina gamla inlägg från förra året. Och lyckan bubblar inom mig när jag nu upptäcker att jag satt och stekte i solen runt den 20 mars, såg vårens första fjärilar och gled runt med vårjacka vid den tidpunkten. Bara några fjuttiga veckor kvar med andra ord innan våren kan tänkas komma på riktigt. Btw, fan vad grov och skoj jag var förr i tiden. Jag har mjuknat och mesat till
mig nu märker jag. Aja, sånt händer väl. Nu ska jag lägga mig och läsa Ladies innan jag sussar. Godnattpuss!

gårkvällens

image773

Leeshorts - garderobsfynd
instoppad AAklänning
horskor - tradera



hallå

Idag fyller min fina broder 23 år, så la familia ska ut och käka på resturang. Därefter ska jag till Ace och svänga mina lurviga. Det kommer nog bli en fin kväll. Kvällens outfit kommer förhoppningsvis imorn. Puss och ciao.

garderobsfynd

image771

Titta vad min mutter hittade långt inne i en garderob - en rutig flanellskjorta. Tjoho!

horor

Idag fick en kund mig att börja gråta. Hon skällde på mig i ungefär en kvart, därefter fortsatte kunden bakom henne. Ibland undrar man vad fan som finns innanför bannbenet på vissa människor. Antagligen en gegga av bajs och mosade hjärnceller. Fucking idioter, jag är så jävla less nu att jag bara vill slå sönder något. Helst den där jävla fittkärringen och mongogubben.

black



Under den senaste veckan har jag fått tillökning i min skogarderob. De till vänster är som synes från Indiska och kostade 249kr. Det andra paret, som jag så fint har döpt till horskorna, 
köpte jag på tradera för 50 spänn.
Men nu mina vänner är det Top Model!!!  Brudarna ska få nya frippor och jag och Suä ska smaka en ny Ben&Jerryglass. Det kan ju inte bli annat än en hit!

älsk


image768

Jag köpte en liten 20årspresse till mig själv idag. 
Mina fina lilla älskling från Svenskt Tenn är äntligen min!  Jag älskar, älskar, älskar den där textilen, det är min Josef Frankfavvis! Finaste plånkan i finaste skinnet med finaste textilen. Har jag nämnt att jag är nöjd? Jag är nöjd.

åh, du fina

image766
Jag funderar och funderar på om jag ska slå till på fina, fina Mulberry Bayswater i oak. Om man köper via deras hemsida slutar kalaset på cirkus 6200 pixus. Är inte det ett jävligt sjysst pris? Ååh... vad tycker ni? Jag har aldrig någonsin kommit i närheten av att köpa något så dyrt. Shit. Den skulle göra min väsksamling näst intill komplett. Vad tycker ni?!

gårdagen!


linne - H&M fashion against aids
paljettkjol - Gina Tricot
pjuck - Vagabond
väska - garderobsfynd

Ååååh, det var så jävla bra igår! Vi förade och drack massa gott på Wasa och gled vidare till Ace och svängde våra lurviga. Bästa kvällen på länge! Och jag var med massa 
folk jag tycker himla mycket om.


paket



Här har ni några av mina favvopresenter från födelsedagen. Skinnpaj, Rayban Wayfares och ett cigarettetui med Twin Peaksmotiv. Fint va!? Jag är glad! Igår var jag på min brors klubb och ikväll blir det utgång igen, fast lite grovare. Åh allt är så bra! Hörs senare med galejoutfiten, puss!