ge hopp


igår

klänning - AA

kavaj - second hand

knästrumpor - H&M

skor - Topshop

 

Gårdagens julfest var sådär. Ingen julmat ens, svensk buffé och ingen jävla efterrätt, jag är fortfarande lack. Drog först av alla och missade när alla medelålders tanter intog dansgolvet, synd. Mysig dag idag med advent, fick lussebulle och pepparkaka till frulle. Men nu ska jag plugga jättemassa, bye.


heej

Nu sitter jag på jobbet pch har cpont i käften, jag dör lite. Ikväll är det julfest med jobbet, tjoho. Gratis mat och fylla! Höres imorn igen, då blir det updates med bilder och hela faderittan. Ha en bra kväll!

kväll

Nu har jag precis fått i mig middag, snabbmakaroner och mikrade köttbullar, glammigt. Pappsen kirrade efterrätt, en rosa munkaberta. Ska snart kila iväg igen till kvällens event, mina vänner har spelning på en ungdomsgård i vällingby... kul...

en dagens

klänning - Acne

skinnjacka - H&M

päls - Zara barn

 

Hm vilka skor ska jag ta? Klackar eller inte... inte antagligen, måste kuta nu, hej!


liptip

Perfekta ljusrosa läppglanset finns på Make Up Store - lipgloss pot i färgen way. Tjohej! Fattar inte varför jag aldrig skriver om smink, makeupjunkie som jag är. Kanske blir ändring på, får se. Nu måste jag återgå till pluggish.

fuskpäls säljes

Nu säljer jag fuskpälsen jag vann för ett tag sen, den funkar inte på mig helt enkelt, tyvärr. Här på Tradera hittar ni den. Tjipp!

vs

fashiontoast VS gojane
same same but... same?

kavaj

Pojkkavaj från Läkarmissionen för 30kr. På mig blev den perfekt i längd och trekvartsärmar, fantastiskt bra. Nu blir det lunch och massa plugg, ciao sålänge.

wajna

Jag måste bara få whina lite.. buhuhu. Jag tror jag håller på att få en visdomstand (hur gammal Är jag?!), jag har ett hål rakt ner i tandköttet och en grov jävla flärp med kött som jag biter på så fort jag ska äta och som ligger i kläm konstant. Det gör så himla himla ont och det är nog vädligt synd om mig... Aj?

sparkles

Glitter och paljetter, nyår och fest. Det är dags att kirra blåsan, och det helst till budjet. Klänningen från forever21 hade varit perfekt, och tightsen från H&Mbarn Måste jag ha hur som. Jag har dock redan kirrat min klänning och den glittrar dessvärre inte. Därför tänkte jag mig clutchen ovan från Topshop, den är oversize, puffig och perfekt! 
Min vän S köpte en paljettklänning från Beyond Retro idag till nyår, den är helt fantastisk, fan att jag inte fick den på bild. Perfektion är ordet. Fast min mörklila sammetsklänning är ganska amazing den med.
Godnatt och pyss.

grattis typ

Åh herregud, äntligen hemma. Har varit en späckad dag, först i staden och sen vällingby. Det bidde lite shopping idag eftersom det klirrar in cashis på kontot igen, skönt! Typ en halsduk från gina, ett snögubbeljus och ett doftljus med mitt namn på. Jajemen mina barn, idag har jag namnsdag serrni, Katarina. Så den tussiga saken ovan var väl en namnsdagspresent eller nåt. Pälsväst från Zaras barnavdelning närmare bestämt, 249 spenar. Kap.

färgglatt

 

Färgglada fossingar från gojane. Rosa pumps står högst på önskelistan just nu kan jag meddela, fattas i min skosamling. 

 


snöstorm

klänning - MQ

kofta - garderobsfynd

väska - second hand

skor - ?

A fan, det här vädret var ju inte att leka med, brutalt ju. Nu är det värme och komfort framför fashion, look at the shoes liksom. Ser ut som jag har slaktat hamstern och stoppat upp honom till en boll. A nej burr ush snusk. Jag ska nog krubba nu, kurrar i kistan. Pussel.


helulu

Tja pluttar, dött vare här. Det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu, känner mig bara rätt less och trött på allt. Sover gör jag mest hela tiden, mitt främsta nöje. Igår kramades jag med c och ikväll var jag på supermysig middag hos mormor och morfar. Nu ska jag kika lite på Veronica Mars, dricka te och sen sussa, som vanligt lär jag vara stendöd innan 12. Godnatt på er!

shoes

Forever21 och Asos
Nu var det länge sen jag köpte skor. Eller... a, okej, nej tar tillbaka den. Anywhooo, dessa fina ovan skulle jag då fan inte banga på. De första piminner väldans om ett par från Topshop och det andra paret... M m m! Dragkejda och 14cm klack, oh yeah baby. Asos har förresten 20%rabatt på märkesprylar nu. Typ Uggs, så om man ska satsa bör göra det nu. Trevlig torsdag på er.

renoveringsprojekt

Idag hittade jag en helt fantastisk klänning på läkarmissonen för 80kr. I lila sammet och i ren Dagmaranda, den kommer bli perfekt som nyårsstas. Dock, ändock, behöver den modifieras lite, typ kortas upp. Låter som ett jobb för workmate, I don't call her workmate for nothing liksom höhö. Bjurrar på fika om du tar dig an den, plz? 

cupcakes for my cupcake

I Fråjds ära har jag bakat kärleksmuffins. Hallon och rosa glasyr, namnam. Nu ska jag kramas lite med mitt djur. Puss och kärlek.

hurra för djuret

Min freud fyller 2 år idag!!! Grattis älskpälsk!

happy

Min hy har gråtit och bett mig om en ny fuktkräm till ansiktet i flera månader nu, hösten gör mig till ett fnöske förstår ni. Så kom jag på vad jag skulle köpa - happyderm från loreal. Aah, nostalgi... Jag älskar doften, så jävla yummie och min hy är så lycklig just nu. Glädje, på flaska, jag är lättköpt.

mums

Godingar från Gojane.com. Vem har missat att jag gillar mysiga prylar? Ingen? Bra. Lite leoprint till det and I'm stuck. Bangar inte höööga pumps heller som de som sett min skosamling vet. De ovan är sjukt fina, älskar modellen och färgen. Nu ska jag lite otippat plugga... zzz. Ha en kul kväll, för det kommer inte jag ha.

bik

Godingar från Bik Bok, klänningen är sjukt sparkly, the way we like it liksom. Jeansen ser ut som Topshops hajp fast mycket billigare antagligen och pälsvästen är en av de finaste jag sett. Såg att de hade sjukt mycket stickat också, stora mysiga koftor, perfekt att vintermysa i. Blir nog en hajk till BikBok snart, väldigt snart.


titta

Det snöar!

skjhajghk

Hello bloggish, dålig uppdatering, men jag jobbade igår och idag that's why. Ikväll var det tänkt att jag skulle på kalas och lite utgång på det, men ysh jag orkar inte röra mig. Kanske ner till vivo och inhandla lite chirre&dirre. Sen löka ner mig i sängen och kolla på Veronica Mars (pissbra serie). Vad gör ni ikväll?

 

förra helgens påhitt, då jävlar var det galej. ikväll? not so much

 


mera rosa

Ni anar inte hur länge jag har velat ha ett par rosa wayfarers, och idag hittade jag ett par hipphipphurra. Läkarmissionen leverar alltid, 40 kr kostade dem. Bättre bild på färgen här. Nu ska jag plugga lite, byebye!

rooosa

 VS 
Topshops fna fluffiga kjol har jag provat ett antal gånger, men den är för fluffig, det funkar inte på min späda lilla kropp. Så jag funtar på att klicka hem den snarlika från stylebystars. Hälften så dyr som topshops och inte lika fluffig, det blir perfa tror jag!

tudiludu

klänning - H&M
kofta - garderobsfynd
strumpbyxor - Gina Trucot
skor - Wedins
Nu vill jag ha PRINSKORV! Så jävla sugen på julmat så det är galet, hoppas det blir några stekta småttingar till middag ikväll, åh!

mjukt

Två fantastiskt fina pälsjackor jag hittade på tradera, perfa längd och fluff. Något att funta på...

animalistiskt

 

 

Mycket blaj, noll verkstad när det kommer till det här mönstret. Men  nu serrni, har jag kirrat något leopardigt i form av ett par strumpebyxor från Gina Tricot. Nu middag a la donken jao, muuuums!


style

Fin klänning från stylebystars på rea för 300 spenar, samma model som min, typ. Fin!

bangar inte nej

Myströja från H&Mbarn, leopjuck från Gojane, pumps från Forever21
Bara lite prylar jag skulle vilja strutta runt i. Billiga grejer också, synd att dollarn har gått upp så pass bara, annars hade jag nog klickat hem mysugglookiesarna pronto. Tröjan klämde jag på idag, bra vintermys. Man vill ju bara mysa på vintern liksom. Mysmysmysmys!

hura

Jag klarade min tenta!!! YAAAAY! Jag är så jääävla lättad så det är galet. Nu ska jag avnjuta en stor kopp te och smarra på några chokladbollar framför Dexter. Lugn och ro.

litegalej

klänning - H&M Trend

väska - mormors gamla

pumps - Topshop

berlockarmband - mammas gamla

Ska strax till en av mina bästa vänner som fyller 20 år idag, födelsedagsmiddag och sen utgång. Ha en trevlig lördag gullungar, puss!


lite blaj

Var inne på min akademibokhandel idag och såg att vi säljer dessa fina muffinsformar ovan. Super om man ska bjuda på några cupcakes till galej liksom. Och massa te säljer vi också, köpte en rött idag med melon och äpple, mymma! I citybutiken hittar ni allt!
Nu är jag förresten hemkommen från tentan, hoppas jag klarade det, det får tiden utvisa. Strax börjar topmodel, ska gosa ner mig i sängen en stund med mitt te. Puss

snart över

Har pluggat lingvistik en vecka i sträck nu, blir galen snart. Tenta imorn, wish me luck. Nu ska jag nog lägga mig och läsa, med hamstern vid min sida. 

like this

Moi et ma orangina 
Jag har varit hos tandläkaren idag, han lackade ganska hårt på mig och hur jag behandlar mina tänder. Grow up, ta hand om dem, sa han, typ. Då gick jag hem och drack läsk istället. Up yours liksom.

strange things will happen...

Det här är så himla konstigt. Mamma kom just hem från jobbet och sa att hon hade köpt något till mig från Vivo. Nämligen en liten flaska orangina. Hon har inte sett det här i bloggen, hon vet liksom inte vad en blogg är. Så sicko. Men bra, att den tydligen finns i sverige nu, och att jag har bästa mamman. För hon är ju det. Mina föräldrar är verkligen finast i världen, jag älskar dem så att mitt hjärta gör ont. Det gör så ont. 


leskebläsk

Jag är ett vrak. Ett vrak med feta cravings efter orangina. Producera skiten i la suede, pllzzz.

gimmie

Eller bara en fuskpäls i leo från Topshop och ett par riktigt varma Uggs.

me wish

sommar, bruna ben och outfiten ovan, tack.

bloody sunday

 

gimmie some love sugar
Ojoj, värd söndag minsann. Snart kommer c hit, det blir bra. Sitter just nu och kollar på ensam mamma söker och läser lite bonjour tristesse. Blir tokig av att bara läsa kursbajsböcker och aldrig hinna med mina egna. Men nu klämmer vi in lite bra skit. Jaja, jaja hejhej.

 


öööh

Hej vidriga söndag, jag mår sådär idag. Jag dricker alltid med måtta, men igår flög omdömet iväg. Hittade det i toan imorse haha. Nej sorry, men jag mår fan inte okej nu. Kollar på söndagsrepriser och umgåtts med hamstern hela dagen, men nu måste jag ut och få lite frisk luft. Hej så länge.