sleepy

Ungefär så trött som tussen ovan är jag. Tog ett bad och säckade ihop totalt. Sitter i någon sorts halvkoma nu, men jag ska försöka dra mig iväg och köpa lite godis. Skulle ju egentlien dragit ut, men bangade som vanligt nu för tiden. I'm a banger helt plötsligt, känns inte helt ok. Skyller på höstmörkret, filmkväll passar bättre. Ha en bra fredag, pyss.

bunny!

Sen min kusin köpte sin kaninbaby för några veckor sen har jag blivit så rackarns sugen på en själv. Det ska vara en lejonhuvad dvärgvädur. Kolla fluffet liksom. Åhå, myspys vi skulle ha det!

 


jatack

Allt från Topshop förutom pjucken som är från Forever21.
Svart med en tvist liksom, eller typ tusen. rosetter, färgdetaljer och fjädrar, me likie very much yes.
Kan ju säga att det går sådär med middagen, farsan sitter och pumpar kent istället. Jag hatar kent. Och jag är sjukt hungrig. Oh god.

höstrusk

Det här vädret är verkligen fullkomligt vidrigt. Snorkallt, snålblåst och pissregn, jag haaaatar det!!! Mina bad har blivit en rutin nu för att inte frysa sönder fan. 

Jag har lite höstlov nu, eller tentaplugg snarare. Jaja, jag är trött och måste äta nu, det här leder ingen vart. Hej.


treochetthalvt

jeans - Levi's

blus - mammas gamla

svart spetsbh - H&M

halsband - H&Mbarn

skor - Topshop


tjusigt cadmi

snart är det millas födelsedag (taggat!), och jag fick henne att köpa den här otroligt fina klänningen från Topshop. 1-0 till mig yeees, astajt fodral och en puffig kjol över, typ, så himla sjysst. Nu ska jag börja grooma mig, ska bli fager till ikväll. 3 1/2 år för c och moi. Ska ta mig en sväng till läkarmissionen också, var ett tag sen. Hörs senare med en dagens, puss!

furry

Fuskpälsen från BikBok. Sådär tycker jag, vad tycker du? 

haha

Trots dålig dag kan man alltid garva åt det här

men carrie är glad

Brutal dag. Mer skola än någonsin, ensamt, drog och tränade efter det(!!11zomg) och kom sen hem till ett öde hus. Frusit som ett djur har jag gjort hela dagen också, och varit astrött. Dumma mörker, så ovärt och oskönt. Jag måste ta mig ett bad nu innan jag förfryser fingrarna. Vilket skulle vara katastrofalt för min bloggkarriär (som är så lyckad). 

glatt och ljust...

... bara för att allt är så mörkt.

sunday

well helooo shoes (topshop, what else?)

Åh herre jesus vad skönt, jag är äntligen klar med min pissessä. Haaaalleeelujaa! Nu vettni, nu blir det chillmode en masse. Blir pizza till middag, sen en sväng till coop forum där världens bästa lösgodis finns och galet med choklad. Sen ska jag bunkra upp framför teven och kolla SATC le fucking movie! 


phheffff

klänning - second hand

fuskpäls - Jofama (vinst)

knästrumpor - H&M

skor - Belle

Ääääntligen hemma i stora varma sängen. Har inte chillat en sekund idag sen klockan 8 imorse. Jobb och sen rusa iväg på middag med massa peeps härifrån hoodsen. Mucho trevligt, men kände att jag behövde åka hem och vila nu. Pust. Godnatt mina kära vänner, sov gott!


jag har syndat...

Helloo lön. Nu äger jag hösten hetaste skor. Från Topshop som ni antagligen vet. Nu ska jag sussilurra, imorn är det jobb. Puss och godnatt!

todays

Monkitights

Wedinspjuck

mammas gamla blus

fuskpäls från Jofama som jag vunnit

Nu ska jag iväg på en liten shoppingrunda, behövs efter spindeltraumat. Sen blir det middag hos en frend. So long!


ffffaaannnnnnn

ohmyohmyohmy fanfan herregud blää oouyyyyyyhyhhhh. jag dör jag dör jag dör. yyyhhh nej ush ööh

okej okej såhär va. håller på att städa fråjds bur. häller upp sågspån. ser någonting brunt hänga med ner. långt ben. en jävla spindel. död tror jag. men fy ush jävlar. för flera månader sen när jag skulle hämta sågspånen från tvättstugan så ser jag typ världens största spindel springa runt bakom den och jag får panik. enda sen dess har jag varit livrädd för tvättstugan. och vad händer liksom? jo krypjäveln tycker det är en bra idé att bosätta sig i påsjäveln. fyfan jag dörjagdörjagdör jag hatar spindlar. fyfan i helvetes jävla pisshorskitspindeljävel.


jag

What's wrong with me? Andra dagen i rad jag har somnat på eftermiddagen efter skolan. Jag är verkligen heeelt slut, hela tiden. Tror det är all stress som sätter sina spår, ni förstår, jag är en fruktansvärt nojjig, stressad och nervös tösaberta. Nu sitter jag och skriver ihop en läxa i smått panik och bäljar i mig te (koffein you know). Herregud. Back to work nu.

bildregn

Dåligt med ispiration idag, så jag bjurrar på lite nostalgiskt bildregn på mig själv. Haha det bubblar i hela mig när jag ser det här.

suä, jag och stålis, en fager trio för galet länge sen

 

 

en vinter påväg till skolan, ordentligt påpälsad

 

jag och s i gbg för några sommrar sen, ojojoj.

haha så jävla osnygg i skolan. minns t.o.m vilket klassrum vi var i när bilden togs

 

a statement. fortfarande aktuellt, hiihihi

 

 

jag var bra på egopics förr, tydligen liksom. clean, osminkad, ung och oskyldig. typ.

 


dålig dag

Topshop would make me happy...

Jag känner bara att det här är en riktigt onajs dag. Skola alldeles för tidigt, för dyr Frescosallad som var totalt ovärd, kommer hem och gör chaite med mjölk och hela faderullan som jag spiller ner hela jävla köket med. Nu har jag sjukt ont i magen och väntar på mikrolasagne. Så jävla oglammigt bara, kan inte allting bara rulla på lite smidigare. Kan jag inte bara få ha världens fräschaste, snyggaste dag med saftigt bankkonto? Jeejeee, har SATCfilmen i min ägo i alla fall, bra det. Mikron kallar, hej.


kvällsaktivitet

Sitter och kollar på top model på datorn, tänkte titta igenom alla säsonger igen, det går bra. Dricker te gör jag också, blev chai ikväll. Alltså, jag är gravt teberoende, snittar väl på 3 koppar om dagen. Men det är ju så förbannat gott, right? Svart ska det vara, fruktiga, spännande smaker, gärna i lösvikt. Höst, mörker och te är en bra kombo fan. Godnatt flufftkorvar!

tisdagen

Jahapp... jag är så jävla pank för tillfället, så oskönt. Brände sista stashen på mat idag men det är det värt väl. Borde plugga nu igen, allt jag jiddrar om jag vet. Mycket snack och liten verkstad kan jag ju säga. Jag orkar inte. Vill helst av allt sminka mig fint, dra på värsta partystassen, sippa drinkar och svänga lurven. Allra helst. Men istället ska jag koka ägg till middagen, kul tisdag. Tja.

nostalgi

Oskön video men förbannat skön låt. 
Animal Collective - the purple bottle

purple

Fantastisk klänning och pjuck från Gojane, väska från Asos, diadem från Topshop och armband från Disney Couture.
Lila är finaste höstfärgen, lagom dov men ändå en färgklick. Jag älskar klänningen, fullkomligt älskar, eller okej, jag älskar allting ovan. Men sparkles alltså, lite bling sitter ju aldrig fel. 
Mindre ytligt; min broder har skrivit sin första artikel för skånska dagbladet där han praktiserar. Hans journalistkarriär kommer bli storslagen, jag känner det på mig. Puss och galopp härifrån, have a nice kväll y'all!

förra veckan

Adidashoodie - second hand
jeans - Cheap Monday
pjuck - Topshop (tradera)
Nu funkar det att ladda upp bilder igen. Täck c. 
Min dag, kanske? Ja, jag har varit i skolan på några föreläsningar. Sen träffade jag le workmate som lämnar mig för Berlin på onsdag, very sorgligt. Nu är jag hemma och borde väl ha börjat plugga för några timmar sen. Eller ba blogga liksom, lika nödvändigt. Yeeeppp. Hörs sen igen ciao.

jzhhgtskhug

Alltså, c har fnurrat med min dator så nu kan jag inte koppla in min kamera och ladda upp bilder. Har massa outfits (typ en) på lager och sånt sheisse. Grabben får kirra biffen åt mig, oskönt att blogga annars liksom. Chillmode ikväll i min ensamhet, massa smarr och top model står på agendan. Vad gör ni? Puss.

i'll shut my mouth for you


heelooo?

Jahapp... Vad gör man ikväll egentligen? Inga bloggar att läsa eftersom alla är på bloggalan... plugget klart också. Blöhöp... Får titta klart på ett topmodelavsnitt. Och kanske sova tidigt. Min nos rinner och jag är seg i huvudet, inte helt frisk. Juste lilla fuskpälsjackan ovan vann jag hos den här damen. Så jäävla soft! Dock har den inte kommit än, men jag hoppas den gör det snart. Ihk vad fin den är, we're gonna look fiiieerce together. Fo shizzle.

this and that

C, finatina och jag i la france. jag snorklar i deras på pool på typ 1 kvadratmeter, gick sådär.
Kom precis hem från ovanstående karl, från en kärleksfull famn till ett tomt kallt hus, oskönt. Jeje, ska plugga nu och käka lite fiskbullar. Shit ska jag springa ner till affären och köpa lite smarr också kanske? 8 minuter på mig. Ha en fin kväll, pyss.

hur söt?

Jag och min kusin har varit och köpt en kaninbaby idag. Inte till mig dock, vilket känns trist, jag vill ju också ha en kanintuss! Den längst till höger blev det. Så kan man sitta och kamma skägget på den lille varje kväll, mys. 


blog awards in my dreams

Ja, om man vart inbjuden till le gala hade jag inte bangat på outfiten ovan. Galet fint med fransklänning, den här är från forever21 och kostar typ 160kr. Skorna är lite för höga och precis vad jag älskar, från Steve Madden, ring från Disney Couture och musik i öronen måste man ju ha, visst är mp3n soet? Min nya, ville ba flasha den lite haha. And c'est tout, less is more.

mymma

Fint med blått och rosetter från Topshop och dragkedja från Gojane.
Fortfarande sjuk. Men idag kan jag andas i alla fall, det är ett plus. Ska nog gå ut på en promenix snart, måste få lite frisk luft känner jag. Hörs senare, hej.

läsa också

Snygga läsglasögon från Läkarmissionen, yes jag är typ 45år. But still, me likie, för en tjuga liksom.

hjelp

Jag vill bara gråta men jag orkar inte, jag vill sova men jag kan ju knappt andas. Jag är skör och liten och sjuk. Ta hand om mig?

lista

Tattad från rightnow.

Humör: trött sjukling 

Gjort: firat pappa med lite släkt
Planer: 
plugga lite och chilla galet
Ser på: 
dataskärmen och make me a supermodel 
Lyssnar på:
shins 
Läser: 
the great gatsby  
Dricker: 
te  
Äter: 
inget, min hals gör ont buhu 
Bästa: 
att det är helg 

Sämsta: att jag börjar bli sjuk, och att jag måste upp tidigt till skolan imorn

Väder: typ whatever, ska ändå inte ut

 

Mjes, jag börjar som sagt bli sjukling, blir värre för varje minut som går känns det som. Jag är ju aldrig sjuk, vad hände liksom? Nu ska jag kolla på 3an på modellserie. fan jag känner mig så skör så skör... yhy.

 


fredagsstass

klänning - second hand

halsband - H&Mbarn

pumps - Zara

Jag var ute igår, idag är jag helt död. Idag fyller världens bästa papa år (min), så snart blir det tårta och det kommer sitta fint. Ha det sweet ikväll, själv ska jag bara sova, ciao.


torsdag

Nä, screw this, mitt internet laggar shnase och jag blir bara arg. Vi kan ju höras när allt funkar igen, ciao.

dålig dag

Skitinternet, skitskitskit jag blir tokig, allt laggar idag. Aja, ville inget speciellt. Mitt ansikte har typ smulats sönder idag för det var så torrt, la just en återfuktande ansiktsmask och oh my vad skönt. Och så har jag köpt en mp3, mucho fin yes. Nu går det inte att länka eftersom att är bajs på min dator, kan visa sen. En till skitgrej är att mina traderafynd inte kommit än, fastän de borde, och jag har inte fått priset från en tävling jag vann för hundra år sen. Och som grädden på moset mår min Fråjd inte så bra. Jag är bara frustrerad och arg och ledsen på allt. 

höst+te

 

stickad tröja - second hand (NY)
strumpor - WESC
kängor - Wedins
och tights på det
Härligt höstväder vi har idag, japp japp. Jag har precis kommit hem från plugget och sitter och dricker världens största kopp te, det är en balja seriöst. Fått i studentpresent av bästaste S, teet också, rött örtte variant lyx.

 


vad hände?

Tradera är en jävla fälla asså, råkade vinna de här skorna för typ en minut sen. Visserligen har jag haft feta cravings i flera, flera månader, över ett havlår säkert. Och nu fick jag dem för 370kr. Hallå, det var ju pissbilligt! Jag befinner mig i fasen där jag försöker övertyga mig att ännu ett par skor är en bra grej. Det går sådär. Vi kommer få det bra tillsammans i alla fall. Mycket bra.

ytligt

Too Faced är mitt nya favvomärke när det kommer till smink. Älskar både produkterna i sig och hur allt är utformat - lyx och myspys. Prylarna ovan är mina senaste tillskott, köpt på Tradera faktiskt, bra skit till en billig penning. Ett kap kan vi väl kalla det.  Ja men nu ska jag ta ett bad. Skulle precis dra mig till stan, sminkad och påklädd, men jag kom på att jag verkligen inte pallar svira. Måste varva ner någon gång också. Ha en trevlig kväll, puss!

skönt med grönt

Halvgamla kretationer från Minimarket. Byxorna är så jävla fina. Men kjolen också ju. 250 respektive 200kr, som hittat! Här.
Vad gör man ikväll förresten? Jag är trött, men det är ju helg... Öh, jag vet inte, orkar inte tänka. Sova lite, zz.

mys

Duvblått och stickat, mjukt som ett djur. Topshop dårå, gårdagens köp. 
Nu ska jag sticka till Läkarmissonen tror jag. Hörs, hej.

en dagens

kofta - second hand
pjuck - Forever21
berlockarmband - mamas gamla
Kom alldeles nyss hem från Vällingby där det var Topshopmingel. Lite tilltugg, dricka och 20% på allting. Fick med mig något stickar hem, very cosy. Men nu ska jag fortsätta mitt pluggande, shoppandet var bara en timmes brejk liksom. Hörs mer imorn, puss och hej.

ditt hjärta är en stjärna


Tusen år sen känns det som. Sommar och varmt, klä upp sig till studentmottaningar, och ett hårsvall som bara försvann. Good old times. Gud vad jag saknar det här.

lite mat & så

Precis kommit hem från c och har tryckt i mig frukost/lunch. Hade feta cravings efter ägg och så hittar jag ett kokt i kylen, liksom poff! Perfekt. Och världens godaste te sitter jag och smuttar på, books of love heter det och är Akademibokhandelns egna, typ. Förresten, var inne på Wedins igår och såg att dem hade 30%rabatt på alla skor, så jag lämnade tillbaka mina Minimarket-lookies och köpte dem igen idag, vips så var jag 269,50kr rikare. Men nu plugg, byebye!