varje dag

Ja, det är såhär jag ser ut mest hela tiden, tights och nån slapp tröja. Därför blir det inte så många outfits här längre. Men det kanske är roligare än ingenting? Ska försöka bättra mig.

gull

En femtiolapp fattigare och ett rosetthalsband och söta volangstrumpor rikare. Jag tycker om att se ut som en förväxt femåring

attack

Åh gud, jag tror jag dör lite. Låg nyss i min mjuka säng under duntäcket och läste lite. Så känner jag hur det killar lite på mitt lår. Jag tar bort täcket och ska börja scratcha när jag ser att det som kittlas är en jävla spindel. Förlåt, men helvetesjävlapisshora vad vidrigt. Förstår inte hur jag lyckades, men jag slängde ut det äckliga krypet genom fönstret mellan mina gråtattacker. Buhu, ge mig en kram någon, vagga mig till sömns... uhuhu.

hehu

Fullt ös hela dagen igår, jobb, kirra inför kräfiskivan, och sen... krftskiva. Ja. Bilden ovan togs väl efter några glas vin, nubbar och bål. Man mår som man förtjänar idag. Ganska bra faktiskt. Nu ska jag iväg på släktkalas och äta kakor, det kommer sitta perfa. Byebye!

ikväll

Ikväll ska jag ta det lugn i min ensamhet. Ska se Bring it on och äta hallonbakelse, precis vad jag behöver känner jag. 

tröstshopping

Skärp med kedjor från Läkarmissionen, minimarketkopior från Wedins och foundation och perfekta ljusrosa läppglanset från Make Up Store.
Kommer nog inte behålla pjucken... eller jag vet inte. Ett par bekväma kängor såhär till hösten är ju inte fel, får se hur jag gör, vad tycker ni? 
Nu plingade mikron på mig, ska käka gårdagens pizza, sen leka husmor och baka och städa till imorn. Då ska jag ha kräftskiva! Pusshej.

vinnaren är...

... Frida (fridisa.blogg.se), grattis baby! Mejla mig din adress på [email protected], aight? Nu är det chillmode med c som gäller, snart börjar white chicks. Trevlig kväll på er.

info

Jag har sovit 4 timmar inatt, failat min första tenta, tröstshoppat och nu ligger jag utslagen i sängen och lyssnar på Nordpolen. Senare ikväll presenterar jag vinnaren i tävlingen. 

faabtastic

Ida Sjöstedt är ett geni. Lika fantastisk som vädret idag, helt sinnes alltså.
Har suttit ute i solen i Vällingby och fikat och pluggat hela dagen. Myselipys jao.

unarmed enemies

Ojojoj,det var länge sen jag lyssnade på det här. En annan era, då allt var lite svängigare.

jag idag

velourtajts - Monki
tröja - mors
skinnpaj - H&M
pjuck - Belle
klocka - La Fayette
Nu är jag hemma från plugget för att plugga ännu lite till. Har tentish på torsdag så jag tror jag kirrar färdigt tävlingen efter den. Förresten, hur underbart väder är det inte idag!? Satt utomhus och käkade lunch, fram till att jag såg en råttfamilj bakom min rygg. Universitetet är fyllt med dessa rabieskräk, snusk och fy! Nä plugga var det ja, hejhej.

en dröm...

Det finns en pryl jag vill ha så mycket att det svider i min själ. Det är dyrt, det är vackert - det är en väska. Jag har pratat om den förut och jag är fortfarande lika villrådig. En himla massa kronor talar vi om, ungefär 6159,50. Fast jag börja tro att det är värt pengarna. Jag vet att jag kommer slå till på en, en vacker dag, frågan är bara när...

 

 

Jag och Bayswater, can you feel it?

 

 


godkväll

Hejhej mina vänner. Jag håller på att laga någon sorts middag as we speak. Fräsa lök och spenat och toppa med massa vitlök till färskpasta med citronsmak? Shit, jag är sämst på mat. Glöm inte att tävla hörrni, inte världens pådrag där inte, haha. Ha en trevlig kväll hörrni, nu ska jag fortsätta med "maten", puss!

naglar

Jag har köpt blått nagellack från Depend. Nästan kleinblått, jag gillar det.
På tal om Klein, när vi var i Frankrike i somras gick vi till Nice moderna museum som är helt fantastiskt. Herr Yves Klein är ju från staden och på museet finns en stor sektion med hans tavlor och skulpturer. Det är det vackraste jag skådat. Kleinblått är nog den finaste färgen som finns. 

GRATTIS!

Idag fyller min bloggbaby 2 hela år! För mig ska det firas med plommonpaj, för er blir det en tävling med en (väldigt) liten goodiebag i potten!

Tävlingsuppgift: Skriv en (gärna smickrande) kommentar i det här inlägget, så är ni med och tävlar! Kommer sen lotta bland namnen. Tävlingen avslutas, förmodligen, imorgon måndag vid midnatt. Så kör hårt babes!

 

The tiny pott; BUSserevtter, ansiksmask, liten Kate Mossparfym (goood) och en mindre flaska hypade Nuxe Huile Prodigieuse Or

 


snart så...

... fyller min blogg 2 år. Tänkte ha en liten tävling då där man kan vinna en liten goodiebag. Vad tror ni om det? Håll utkik, det är bara ett par dagar kvar!

aj

Den här roliga hårborttagningsprylen provade jag härom dagen. Ett sandpapper som man slipar bort håren på benen med. Kul grej va? Mmm, jättekul, jag råkade nog slipa lite för hårt för halva huden åkte med. Det sved (och svider fortfarande) som bara den. När jag la mig i badet igår skrek jag rakt ut av smärtan. Nej inget toppbetyg av mig inte, den hederliga rakhyveln vinner helt klart.

hello gorgeous

Miaoo.

mumsigt

Behövde en ny handkräm och föll som en fura för den här. Luktar sommar och man blir silkeslen. Fast bäst är ändå förpackningen, cute, huh?

fan!

Just nu är jag så jäääävla lack. Ni förstår, jag var på Läkarmissionen idag och spanade runt, så fick jag syn på en riktigt fin väska. Dock hade jag inga kontanter på mig och var tvungen att åkerkomma senare, och jag funderade på om jag skulle gömma den fagra skapelsen så länge. Men vid närmare eftertanke verkade det onödigt, det har legat YSLväskor fullt synligt flera veckor i sträck förut. Så jag pallrade mig upp till my hometown Vällingby och gled runt och käkade, bara mer övertygad om att det var den perfekta väskan jag snart skulle ha i min ägo. Sen återvände jag till Läkarmission, och sen gick det utför. I dörröppningen får jag se en fet kärring med rullator, men MIN väska hängandes på handtaget. Vafan!? Seriöst, hur kul kommer hon ha med den där väskan? Ett hån är vad det är. Ett brutalt jävla hån! 

(Och ja, hon var verkligen en kärring, hon stod och gapade, gnällde och var sjukt otrevlig mot hela personalen när jag var där första vändan)

Nu är jag arg som ett bi. Hejdå.


halleluja moment

Måste bara berätta en grej. Jag har varit så himla orolig över min lilla hamster, han börjar bli gammal förstår ni. Snart två år, och jag har hört att de små liven inte blir mycket äldre. Men så läste jag precis att dem kan bli upp till tre år! Ni förstår inte hur lycklig jag är nu, blötte precis ner djuret med lite glädjetårar. Att min fina lilla bomullstuss kommer försvinna från mig är en vidrig tanke, men nu har jag förhoppningsvis ett helt år till. Jag älskar min Freud, jag älskar honom så mycket som man kan älska ett djur.

mmm... ?

Eeh, ja, den där chokladen var ju inte lite funky. Men god ändå. Smakade i princip som digestivevarianten, fast... salt. Hmm, nej jag är inte helt övertygad. Jag har precis lagt en ansiktsmask från Make Up Store, så nu är jag fräsch och fager inför kommande aktivitet - sussilurra. Fast jag fundererar på att sitta uppe halva natten och vänta på att ett nytt Top Modelavsnitt från säsong 11 släpps, höhö. Nej, kanske inte. Godnatt tussar.

kompis!

Ska testa den här mystiska chokladen ikväll hade jag tänkt. Crunchy snacks... i choklad... hmm, konstig kombo. Någon som smakat?

kära dagbok

Jag ska sova nu. The end. Fast annars så har jag pluggat. Och tränat (exclamation mark). Kolla nördig jag börjar bli med engelskan, like everywhere liksom. Ja, men jag har faktiskt tränat idag, det var så ohyggligt länge sen sist. Går på nån gruppjumpa på friskis. Ni vet typ plocka äpplen, och jag spyr lite på mig själv för att det är så sjukt töntigt. Tur att det inte finns speglar så man behöver titta på eländet i alla fall. Trist att alla saggiga middleage tanter och gybbar äger mig på precis allt. Hälften av tiden står jag bara och glor, för att jag inte kan röra benen och armarna samtidigt. Min koordination är sådär. 

Jag borde sova nu, ska till skolan tidigt imorn och sen plugga hela, hela dagen. Godnattpuss!


heyhoe

Sådär ja, nu har jag, bror och far ätit middag. Eftersom att dom skulle titta på fotboll var jag tvungen att ta hand om hela disken. Ursäkta liksom? Jag tar gärna hand om disken, det är inte grejen. Men enbart för att karlarna ska skrika åt teven i 90 minuter liksom, bad excuse.
Aaanywhooo... jag vann en tävling hos Amanda Berg härom dagen, det gjorde mig till en glad liten hest. Nu i tentatider behövdes en liten uppmuntran, en vecka kvar bara. Cruuciaaal! Nu blir det lite mer the Hillstittande. Byebye!

slösa eller spara?

Personligen tycker jag att Steve Maddens variant är snyggast. Lycklig ägare till ett par (i en annan färgkombo) är jag också. Nu ska jag iväg till C. Blir chirre och dirre ikväll, efter dagens nyttiga måltider kan jag trycka i mig det med gott samvete. Ciao!

söndag

 

 

Åh gud, jag åt precis världens godaste avokadosmörgås. Avokado som pålägg är typ bästa skiten. Myms! Så har jag införskaffat en playsuite på Topshoprean. Lite fel säsong kanske, men det blir kalas med svarta strumpbyxor tror jag. 349kr kostade den by the way. Ikväll ska jag äta spenatsoppa med ägghalvor, så brutalt gott. Bra dag idag.


kvällens då

tröja - AA
jeans - Levi´s
pjuck - Steve Madden
Nu ska jag iväg till en sunkpub i Spånga med massa vänner. Ska dricka cosmos i vanlig ordning. Ha en sjysst kväll hörrni! 

hösttrender

1. Spets - Jag vet inte, don't feel the urge liksom
2. Höga stövlar -
Jag är ingen stövelmänniska, så är det bara 
3. Vadlånga kjolar - 
Inte en chans
4. Baggy jeans - 
Lite väl 90-tal, men fan varför inte. Har brorsans gamla till mitt förfogande
5. Det dressade modet - 
Jag är aldrig dressad 
6. Halvöppna, typ håliga skor -
Skor, skor, i alla dess former. Hål? Sure thang baby
7. Kilklackar - 
Bangar inte kilklack. Snyggt och helt okej skönt
8. Capen - 
För mycket Batmankänsla för att det riktigt ska funka
9. Leopardmönstrat - 
Me like, i små mängder. Ser så härligt tacky ut
10. Kappor i glada färger - 
Nej, trist när fokus ligger på ett ytterplagg
11. Rutigt -
På flanellskjortor, typ 
12. Väst - 
Yes, det är sjysst, så härligt slappt och kan piffa upp en annars trist outfit
13. Hatt och andra huvudbonader - 
Hatt är inget för mig. Mössa däremot är ett måste för att överleva vargavintern

äntligen

Idag fick jag äntligen hem min klänning från stylebystars.se. Efter mycket trubbel, förseningar, fel storlek och mejlkontakt med deras kundservice. Sådär ja, haha, var det värt det? Nja, jorå, fin är det tycker jag. Mucho fin.
Ska pallra mig iväg ikväll till universitetet på nån kick-off för alla rookies i min kurs... öh. Känner mig halvtaggad, men det är väl nödvändigt för den sociala biten. Hehe idag förresten när jag gick bland korridorerna till en föreläsning såg jag 1..2..3456 stycken brudar tillhörande svenska modebloggseliten. Modevetenskap anyone? Haha ha.

jag idag

Iklädd ett alldeles för urringat linne, Monkitights och stickade raggisar made by min fina mormor. Jag ska kolla på The Hills nu, några år senare sådär, är på andra avsnittet på första säsongen höhö. Lite Marabou mintkrokant får agera tilltugg. Puss!


hejhej

 

 

 

Kan säga att glassen igår vad fabulös, det bästa av två världar liksom. Shit... jag är så lättad just nu, blev precis klar med en översättningsläxa. En skrattretande svår text, helt insane, på svenska alltså. Jag hajjade inte grejen på mitt eget jävla modersmål, så ska man översätta det till engelska, tjohej. Aja. Fina skor ovan va? Forever21 nu igen. Kolla klacken (lite som mina älskade), helt galen! Peeptoe och lagom lackad, finemang tycker jag. 150 spänn ungefär, ännu mer finemang.


kvällsaktivitet

Hittade en ny Ben&Jerry på mitt Vivo som har blivit Vi som har blivit Coop. Åååh, vanilj- och chokladglass med brownie och kakdegsbitar. Den har potential, eller vad säger ni? Myms, ska snart smaka.

lbd

Den lilla svart i ett fantastiskt utförande. Lyxig modell med dragkedja i ryggen som pricken över i:et. Lite otippat att den kommer från forever21 och kostar typ 160 svenska kronor.
Nu ska jag titta klart på Tila Tequila säsong 2 och försöka döda den mygga som har cirkulerat runt mitt huvud precis hela dagen. Godnatt babes!

update: k lever

Hejhej, var visst ett tag sen jag uppdaterade här. I lördags jobbade jag och sen drog jag ut och svirade. igår var jag på födelsedagsmiddag hemma hos c. Nu pluggar jag, för fullt. Shitfanshit, första läxan ska vara inne imorn och jag känner mig inte 100% med vad jag har åstadkommit hittills. Engelskan ska vara så formell och akademisk som möjligt. Det är fan inte lätt kan jag säga. Shitshitshitshitshitfansshit, skönt att det redan känns som det ska gå åt helvete.

fashion crime

De här små lammkötten gick framför mig igår. Ser ni bruden till vänster? Oj oj oj och nej nej nej. Hennes röv fladdrade gång på gång fram framför mina ögon. Om man promt ska ha genomskinliga strumbyxor och ett alldeles för kort linne kan man matcha dessa med en kjol, förslagsvis liksom. Dagens spjuver, herregud säger jag bara. Herregud.

i provrummet

Jag provade (men köpte inte!) några kjolar från Lindex barnavdelning idag. Den vippiga är kalasfin, men kanske lite väl söt för min smak. Minns inte vad den kostar, men runt 150kr skulle jag tippa på. Den med dragkejda kostar 129. Enligt moi är den lite för kort för att vara perfa, jag vill ha högre midja.
Bläsh, jag börjar tröttna på allt det här ytliga. Så annars då? Jag går i skolan. Universitetet y'all. Jävlar i min lilla låda vad det här kommer bli intesivt med plugg. Var inte riktigt beredd på´t. Jag är lite sjukling för tillfället, så skolschemat passar bra. Inga föreläsningar på några dagar. Skönt att kunna vara hemma och kurera sig. Och plugga of course.

ugg

Idag fick jag hem (eller, fick hämta ut) de här mysiga skorna. Känns som man går runt i tofflor typ, and it feels good. Eftersom att slutsumman hamnade under 50 dollar slapp jag betala någon tull. From the fucking states för överkomliga 291 kr. Skönt att veta att det funkar bra för kommande beställningar. Från Gojane, sa jag det?

vive la france

Man kanske skulle flytta till rivieran... det är liksom lite softare än Sverige.

4real

Byxdressen på, böcker på plats, taggad till tusen, här ska pluggas! Eller kind of not kanske. Kolla min första läxa. Ett hum om vad jag har gett mig in i. Dags att börja läsa de där 120 sidorna med facktexter då. Nu kör jag, hej så länge.

go go go jane!

Kolla vilka godbitar jag hittade på gojane.com. Billigt som tusan dessutom. Om man slapp tullen hade jag mer än gärna beställt hela bunten ovan.