kvällstankar

Tänkte på en grej, om man vill få aids liksom, eller bara få min piercing att ruttna. När jag har stått i kassan och fingrat på massa klamydiapengar i några timmar kan man ju typ råka röra någon stackars kroppsdel som inte är skyld av kläder  (eller pilla navelludd) och så poff är man döende. Antagligen alltså, lär ju få lite keffa åkommor i alla fall. 

kul kväll

Arg & ledsen K ikväll

Jag stod inne vid busstorget ikväll och väntade på bussen i typ 10 minuter. Och glodde ut på min hållplats heela tiden, När jag sen gick ut till den var det tomt med folk och ingen buss. Utan att jag märkt det, trots att jag stirrade ut hela tiden, lyckades jag missa bussen. Seriöst!? Jag orkar inte. Nu blir det fryspizza till Simpsons och göttet ovan. Bajsdag kräver proviant!


gaaa

Jag hatarhatarHATAR människor. Hade nyss en idiotkund, hon bröt på ryska så man fattade ju inte hälften av vad kärringen sa, så frågade hon efter en grej. Typ julklappsetiketter fast för vanliga presenter där det står "till" och "från" liksom, ni hajjar. Och nej, det har vi inte, det vet jag. Då blir hon aslack och säger att jag ska fråga min kollega istället som VET något, tillskillnad från mig då. Jag frågar honom, han säger samma sak, jag meddelar det till äckeltanten, hon blir ännu lackare och halvskriker att vi visst har det. Då lämnade jag det hela till min kollega andypandy. Sen visade det sig att hon ville ha något helt annat. Men jävla bitchhoe'. Seriöst, innan man dumförklarar och skäller på någon kan man ju fan lista ut vad man letar efter först. Och typ lära sig det svenska språket. Idiot!

grattis

Idag fyller mitt fina S 21 år. Jag kom med rosa bakelser och presenter till hennes jobb för att fira. Och ikväll var jag på födelsedagsmiddag hos farmor som också fyller år idag. Gud, jag har ätit så mycket att jag snart spricker. Nu ska jag ta mig en kokhet dusch, det är äckligt kallt i mitt rum. Puss&gull.

I just ate a grape

C visade mig den här fantastiska låten igår. Hahah jag dör, saturday night live, what else.

oförskämt

Kunder som pratar i telefon och totalignorerar kassörskan är faktiskt sjukt otrevligt. Men sånt händer, ofta, inget att haka upp sig på drekt. Jag har ju varit med om värre så att säga. Igår så hade jag en sån kund, och kunden efter blev så otroooligt upprörd över hennes betende. Hon försökte smida planer med mig hur man ska ta såna människor, hon nästan skrek, så upprörd var hon. Se vad härdad man blir efter ett tag. Saker som vissa människor går i taket för märker jag knappt längre. 2 månader kvar nu, then I'm out.

brudigt

Bortse från att de är från märket sexy by sweden och att de är barbierosa. Eller fan, färgen är ju halva charmen. Hajja skönt att punda runt med dessa i sommar, bangar inte en sekund! Kanske blir en beställning när värmen närmar sig

26

Fin sko från Mango som har har klämt på galet med månader. Nu är dem på rea. Lack, träklack, peeptoe, mums. 
Idag älgade jag till universitetet, skrev en tenta, köpte mig en chailatte på Prego och sa so long fucktard till min engelskakurs! Imorgon börjar jag jobba i bokhandeln igen, kom förbi, köp en bok, bli bildad, säg hej till mig. Nu middag i form av halloumi med tomat och ciabatta. Puss!

jeggings

Jeans + leggings = jeggings = nästa stora hyp? I would belive so. Det är dessa jag har som Signebruttan har på sig. Nu ska jag läsa min Albertetriologi och sen sussa. Godnatt!

hjärtegryn

De här snyggingarna kommer snart flytta in hos mig. Ett till par skor, precis vad jag behövde. Oh what to do with my pounding shoe-heart liksom. Visst är de fina?

ha... ha?

 

 

Gud, jag ser verkligen ut som ett djur när jag garvar haha. Smickrande. Nåväl. Har köpt ett bar bajsheta leggings, bytte dem jag köpte häromdagen mot ett par superblekta istället. Också de i jeans. Sjukt najs, sjukt verkligen. Gotta study now, har grammatiktentish imorn, något att se fram emot. Hugzzoorzz.


spankingspanking

Denimleggings från Gina Trcot, ser rätt keffa ut, men verkligen asfina på. Mörbultad navel, shit vad brudfan drog, tryckte och klämde på den. Hade inte tillräckligt med fläsk för att det skulle gå smärtfritt. Färg på stenen fick man inte välja, bidde en vit. Ändå nöjd. Nu pluggagagagaga.

ingen kan göra allt, men alla kan göra något

 

suä&kattaK, det roliga (läs:skrämmande) är att den ser ungefär likadan ut i orginal

 

Kan väl lika gärna ägna ett litet inlägg åt min vän suä som fyller 21vintrar idag. Hennes blogg finner ni här, för en bättre värld liksom. Bra initiativ birthdaykid!


att välja kulör

Okej, så vilken färg tycker ni jag ska ha på piercingen? Haha jag är så jävla töntig, men har inget vettigare för mig just nu. Själv röstar jag nog för gammelrosa (det sista blinget) eller silverplupp. Vill ha båda tror jag att byta med, och köper jag en löst sen är pluppen billigare. Alltså värdare och får mer valuta för cashen om jag tar tha blingawhing. Nu ska jag plugga, jag lovar!


nr1

Oj vad jag sympatiserar med alla människor som jobbar i kassor. Idag agerade jag själv kund och köpte mat, så blev det värsta kökaoset när en ny kassa öppnades. Folk trängde sig, knuffades, bråkade och bitchade. Kunden framför mig vände sig om och började beklaga sig över hur oförskämt av mannen som just trängde sig framför henne. Shit vad tantan gnällde, typ att det var fel på samhället pga en jävla kö. Vad svarar man på sånt? Att jag inte bryr mig om hennes triviala, menlösa problem? Finns det seriöst inget värre att bli upprörd över en ett kösystem? Jag blir så trött ibland.

stud

Inte helt dyrt, inte helt fult. Vill ha dessa också. Men nu är det såhär att jag måste börja fortplanta mig snart. Jag MÅSTE få en skointresserad dotter med skostrl 37-38, och det kan ju ta ett tag innan allt det prickas in. Vad ska jag annars göra med alla mina vackra skor när jag blir gammal och saggig!?

funny

Stal en liten lista från gullemma

 

Bästa köpet: några av mina skor antagligen... typ...de nedan. jag tycker de är helt fantastiskt fina

 


Roligaste festen/Utgången: Har blivit en mängd med många olika sällskap. nationaldagen på fuzzy var sköj... och andra dimmiga kvällar jag har dansat fötterna av mig 

Höstens Låt: jag vet faktiskt inte. jimmy med m.i.a har spelats flitigt och worst taste in music med radio dept (remixxx) men det har dem gjort i flera år nu 

Roligaste resmålet: har bara blivit ett resmål och det var Nice i somras, härligt värre 

 


Bästa bio: Jag går Aldrig på bio, fast jag hade ju velat se "Låt den rätte komma in"

Jag har lärt mig: Att lita och tro på mig själv.. eller... jag lär mig

Frisyren: utsläppt eller hög hästsvans. no more knut som jag hade konstant 07, det sliter så brutalt på håret 

Väskan: älsklingar från svenskt tenn och min YSL är jag  ganska förtjust i



Plagget: skor Är inte ett plagg va? haha. tights då, eller kortkort klänning

 

Musiken: Gladpop i vanlig ordning, men jag orkar inte engagera mig som förr direkt. dock redigt härligt att se Radio dept. live.


Höstläsning: En blandad kompott. jag för läsdagbok förstår ni och under 08 läste jag nästan 50 böcker... svårt att minnas vad jag läste när annars


Beautyprodukten: loreal happy derm, min hy återuppstod från uttorkning på hösten när jag började använda den ansiktskrämen. och MUS trefärgade concealer, min trogna följeslagare 


Smycken: det är verkligen inte min melodi. någon ring här, ett litet armband där, men aldrig att jag bräser på

Kaffe: jag dricker inte kaffe, bara absurda mängder te var dag

Skorna: svårt att välja egentligen, jag har ju ett antal

ehehe

Vilken jävla bra idé josefin, jag sätter igång min kassablogg igen. Ska börja jobba heltid nästa vecka fram till att  uppsägningstiden går ut om några månader. Jag menar vad ska göras om någon får syn på mina hetsiga osmickrande kassainlägg, sparka mig eller? HA!

sådär

Nu har jag bokat tid för min piercing, på fredag smäller det. ihk! 


skorskorskor

Ysl-varning på dessa gojaneskor. Helt fantastiska. De beiga är jag förääälskad i... oh gosh... jag klarar inte av sånt här. Kolla godispjucken liksom, so daaamn cute. 13 cm klack, typ 170kr (+frakt då). Nej I shouldn't. Jag har visserligen beställt ett par gojaneskor genom den här bruttan. Blir betydligt billigare än om man ska kirra själv. Borde jag lägga på de här skorna på min lilla beställning? Hjelp.


passion

Ett av mina största intressen som jag ägnar tid åt varje dag är litteratur. Men... det finns väl inget intresse av sånt här va? Kanske ska hålla mig till skor. Fast när jag väl har börjat, hehe... i år har jag redan satt i mig 5 böcker, jag avslutade precis Fogelströms stadsserie, alla 8 böcker. Helt jävla amazing, saknar redan de många familjer man fått följa genom Stockholms utveckling från mitten av 1700-talet till 1968, jesus vad man lär sig, fascineras och förundras. Läsläsläsläs! Det är ingen uppmaning, det är en order, i alla fall för alla Stockholmskids!

nytt år, ny k

Nu jävlar kör vi, 2009 ska bli året jag är nöjd med mig själv. Håret ska bli bajslångt, hyn ska jag sluta klämma på och naglarna ska jag sluta bita på. Dessutom hörrni! Jag ska ta mig några turer till hud&massagekliniken , där ska jag bleka tänderna och pierca naveln. Jesss , trotsa åldersnojan och ge mig en piercing i 21-årspresent. Bryr mig ärligt inte om vad folk tycker, det kommer bli skitsnyggt dethär. Tjolahej!

som en pistol, skjut sprut slut, nån som provat med en sån mackapär?


eyebrow

Okej, det enda jag är nöjd med (i princip) när det kommer till mitt utseende är mina ögonbryn. Vi har grymma ögonbrynsgener i familjen. Glöm att mina små har fått besök av herr pincett, här kör vi au naturelle. Och sen gillar jag ju mina röda pupiller, but who wouldn't.

braskit

Igår köpte jag Dust It från Schwarzkopf, sist i ordningen av alla bloggare typ. Mitt hår är typiskt svennehår, platt, livlöst, trist. Men med dust it fick det fanemig liv, riktigt impad. Vissa grejer blir hajpade av en anledning, obviously.

last night

linne - H&M against aids

tights - Gina Tricot

skor - Topshop

 

Nåja, vad är väl en gala på Scandinavium. Igår slog jag klackarna i taket och dansade till svetten lackade. Idag har jag köttsår på fossingarna, men vafan, what doesn't kill you liksom. Nu känner jag för lite krubb, eller ett bad... får se. Ha en fin söndag snuttepluttar!


empty room, empty house

Jag är ensam hemma nu i helgen, mina päron har lämnat mig för Göteborg. Hatar att vara ensam i det här stora huset. Farsgubben min ska på P3 Guld imorn, då han är någon slags musikchef på Sveriges Radio. Han frågade om jag skulle hänka, puckojag svarade nej tydligen. Bra grej katta K. Snart kommer middagssällskap i alla fall. Ciao.

efterlysning

Vad hände med mina trogna läsare malte? Jocke aka Jan-e? cathy (alltannatänallvar)? Vilka klickar sig in här regelbundet nuförtin? Skriv ett ord vettja, skulle vara kul att veta. T.o.m ni som aldrig kommenterar, mina irl-buddies också hörrni! Make mama happy

tors dag

klänning - MQ

nya stickade västen - second hand

skor - Steve Madden

 

Idag har jag äntligen fått tummen ur och kirrat mig ett nytt leg. Hatar att ta porträttfoto, ser ut som ett jävla arsle. Och det ska man stå ut med i typ fem år. Kul. Nu måste jag bara se till att plugga. Men jag vill inte, orkar inte, har ingen lust. Snart helg och svänga lurven, bra det. Puss.


halens

Superfina skor från halens. De första påminner om de här ganska grovt, finns i grått också som nästan är snyggare. De rosa vill jag lapa lite på, så himla söta. 
Japp, kolla på skor, tänka på skor, drömma om skor, det är vad jag sysslar med fast jag borde ha börjat plugga till min tentajävel för flera dagar sen. 

white

Gick en sväng till Läkarmissionen efter en månads julstängt. Tröjan är typ strl xxxxl och det skönaste som rört min kropp. Och en vit stickad lång väst, jävla mys hörrni. Ett 75kronors hål i plånkan blev det, okej. Nu ska jag plugga. Bajzzz vad otaggat.


jeans

Jag är sugen på ett par trashade jeans, så jag testade paren ovan igår. De första från Gina Tricot är sjuukt snygga - på galgen. Och ett riktigt kap för 400 pix. Men fyfan säger jag bara, satt som ett skämt. Min kropp är inte gjord för Ginas jeans. Det var en slapp modell, tror jag, och allt hängde på sjukt osmickrande ställen. De svarta från BikBok var finare, men lite för dyra för plånkan (700-800kr nånting). Satt som de skulle iaf, tycker dock de är lite för söndertrasade.

black

tröja - mammas (it sparkles!)
tights - Gina Tricot
skor - Topshop
väska - Svenskt Tenn
Igår fyllde c år minsann, då bidde det födelsedagsmiddag och så. Jag körde på helsvart, Trevligt, har typ aldrig hänt. Tightsen hittade jag på Ginas rea igår, dom var färdigklippta liksom. Småkidsen köper tydligen inte sånt stylish. Åh hörrni lägenheten i söndags va. Jag D-Ö-R! Men nej, har verkligen inte råd med lån på en mille nu. Fick sparken igår. Tjipp!

future home

Det känns okej. Tack för fina ord. Vet ni vad jag ska göra idag? Gå på lägenhetsvisning, jag SKA bo där. Visst, jag har inte ens ett jobb såatteeee är ju ganska kört, men jag villvillvill. Den ligger på Kungsholmen dessutom, löööveeliii!

-

När hjärtat går i tusen bitar... vad gör man då?

pink

Vill ha. Från H&M. Lagom kilklack att ha till vardags liksom, very cute. 
Nu ska jag borsta gaddarna, sen krypa ner i min stora sköna säng och läsa Fogelström. Godnattpuss.

förvaring

Hittade fina lådor på mitt jobb med disneyprinsessor. Tänkte ha strumpbyxor och tights i dem. Åh jag älskar disneyprinsessorna, och jag älskar att folk tror att hela mitt rum är fullt med dem och att allt är rosa, haha. 

topshop my love

väska för en hunka, årets första pjuck - 300kr

 

K5 i Vällingby hade typ rea på rea idag, jag gick visst loss på Topshop. Hehe, den var otippad. 

Ska snart till Milla och ladda inför kvällen, då blir det utgång. Puss!


bun

Fick till en sån bra knut idag i håret, brukar vanligtvis bli katastrofalt (men jag bryr mig aldrig). Idag ser den ut som en kanelbulle,och vem gillar inte det liksom.

föralltid

Brutalt fina skor från forever21. Dragkedja, platå och drygt 13cm klack. Fyfarao, skocravings!

svea

c och jag på nyår
Serri alltså, kan folk sluta med fyverkerierna nu? Hatar alla dessa horsmällar. Ursäkta, men hade en bajskund idag på jobbet. Blir så less på människor ibland, vad tjänar det till att vara elak och få små blonda flickor att gråta. Nu ska jag kolla på sjunde himlen. Puss. Piss.
Öh förresten. Jag har namsdag idag! Svea.

nyår

Min nyårsklänning i lila sammet, mjeees me likie
Gårkvällen var helt lagom, åt middag med massa vänner och sen var det någon slags fest med ännu mer vänner. Stannade i hooden, så jävla skönt att kunna gå hem vid ett och slagga, spiknykter dessutom. Idag kan jag knappt andas, har typ fem liter snor som proppat igen. Whatever. Nu kör vi - 2009!