feezt

klänning - Gina Tricot

skor - Belle

väska (varför är den med på bild!? fugly) - second hand

 

Gårkvällens outfit. Hade det jävligt fint ska jag säga. Nya skor och allt. Kan langa upp en bättre bild senare kanske. Världens jävla kap var det, 249 spenar för 12cm klackar. Not bad, not bad. Nu måste jag duscha av mig dagens svettlager. Puss!


sommarfint

Köpte ett par klänningar på Gina Tricot idag (trötta bilder, sorry). Den första på rea, hur fin färg?! Den andra älskar jag, med ena axeln bar. Löjligt billigt med tanke på hur lyxiga de faktiskt känns. Nu ska jag bli av med min härliga förkylning (jag fräser och fräser men snoret tarmigfan aldrig slut), sen ska jag jobba på en saftig bränna. 

flowerz

Kanske blir den här klänningen idag. Fan jävla midsommar, vad är grejen? Hajjar inte. En anledning att snygga till sig lite iaf. Ciao.

darlings!

Hej, jag har återuppstått! För nu i alla fall. Bilden ovan är en pic från inflyttningsfesten, dansgolvet var crowded.. hö..hehö. Sjukt lyckat var det, cirkus 40 pers släpade sig dit, för våran skull. Love it. Ska visa lägenheten någon dag också, den är fet fan. Saknar blogglivet lite... eller... gör jag det? Inte mycket förresten. Nu tevespel, tjing!

flytt

Ikväll flyttar jag! Fan 3 månader blir jag borta, och jag har knappt packat än. Slog mig inte förrän idag att jag måste ha med mig en jäkla massa prylar. Oh well. Och på lördag blir det inflyttningsfeeeezt, skoj! Jag är taggad somfan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste tiden har det här blivit min standadpose haha. Note to self: QUIT IT!


skoj..

Så jävla trött lördag. Ysh. Blä. Taggad inför måndag - bästa dagen. Och onsdag, då ska jag och M kika på lägenheten och kanske flytta in, typ en vecka tidigare än planerat. Sjuuk sommar det här kommer bli. Nu fattas bara cashen. Jag får krupp.. kruppuppupppp har inget att göra. Kan nästan gå och lägga mig, vad annars liksom. Blöööh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feta pjuck från gojane.com: Eller, alltså, ser ju rätt keffa ut såhär, men tror de kan vara rätt bajsheta på.

 


1juni

När det är så här soft väder gör det inte så mycket att inte ha ett jobb. Det här kan nog bli den bästa sommaren någonsin!