pallaorka

Uh, jag hade en riktigt värdelös dag kan jag säga. Skönt att slippa vissa typer på jobbet, men trist att vara arbetslös. Lite shopping skulle pigga upp kanske, eller spä på ångesten med tanke på att jag inte vet när jag kan tjäna mer cash. Skulle vilja ha den där korallfärgade klänningen hemskt gärna, ser så skön ut. Sailorklänningen ser också fin ut, skulle passa allra bäst på workmate tror jag. Skepp o'hoj! Båda från Gina Tricot.

bye work

Känns totalt meningslöst att sova av någon anledning. Kanske för att det är sista dagen på jobbet imorn, kunde knappast bry mig mindre om att vara utvilad och lika sockersöt mot alla miffon som vanligt liksom. Fan, känns helt galet, har trots allt varit där i princip varje dag i snart 2 år. Och min söta oliv, hur ska jag klara vardagen utan henne? Får se vars det barkar nu då. Har mycket som snurrar i lilla huvudet kan jag meddela. Äsh, godnatt, jag ger mig.

pivot!

Roligaste Vännerklippet evörrrrr, garvar varje gång.

komdå

Jag har fått såna galna skocravings den senaste tiden. Fetaste begäret för de här just nu. Tur att de är slut i min storlek. Kommer de in igen vet jag inte om jag kan hålla mig.

pink snake

Liten sneekypeek vad jag råkade (hehe tvungen att fixa ebaykonto och grejer men wathever) klicka hem. Fyfan vad underbart. And plz hjälp mig, hur kan man börja bubbla såhär i kroppen över ett par skor? Jag är sjuk. 

update

Aaah, nu ligger jag nedbäddad i sängen, nybadad och fresh. Ska snart korva ner mig med en bok och bara chillaxa. 
I torsdags var jag på Topshopmingel där det bjöds på skumpa, lite för fina skor (should I buy?) och söta bruds.
Och igår var det personalfest på jobbet, där vi loosers som fått sparken avtackades. Bra skit med gratis mat och dricka, människor jag tycker om och massa hockeyspelande.
Imorn måste jag nog köpa ett par skor. Det kliar i fingrarna kan jag tala om. Skorna ovan är så jäkla assnygga (från nelly) och jag funtar på att satsa. Vad tror ni?

shuus


Nelly har ju fri frakt hela veckan, och jag hade tänkt klicka hem skorna ovan. Som vanligt velade jag och nu är de slut i min storlek. Fan! Fast jag vet, det var väl lika bra.

jagidag

Historiens sämsta outfitbild
har hursom jeansleggings från Gina tricot, kilklackar från Vagabond och mammas gamla blommiga skjorta. Och överjävliga läppar, de spricker alltid när jag är sjuk, hur normalt det nu är. Nu ska jag andas ut från dages prövning. Puss&gull.

nukörvi

Nu ska jag iväg på en arbetsintervju. Håller på att spy av nervositet, amagaaaad. Wish me luck!

grejs

Franssko från forever21 för 48(!!!!1111)kr. 
Jag är så fruktansvärt trött på mörker, till vår och sommar vill jag klä mig i vitt! Denna kjolabit från H&Mbarn faller mig i smaken. Söt som socker ju.

blaj

Vad fan är det för fel på det här landet egentligen? Kan det sluta snöa någonsin!? 

Bajthewäj hörrni, tänkte visa alla mina skor för er. Allaallaalla, Och det med några videoinlägg. Vad tror ni om den idén? C tyckte det var det dummaste han hört, men vad hajjar karlar om skor liksom

 

Vi hade förresten en diskussion om skor versus tevespel idag. Brudar får absolut ingen förståelse för sina skoköp, medan grabbar kan köpa tevespel för tusentals kronor utan att någon höjer på ögonbrynen. Eller ett bättre exempel: Pappa som skäller på mig när jag bara nämner att jag skulle vilja köpa ett par pjuck, medan min bror har lagt halva sin livsbesparing på skivor. Skivköpen är något vår far uppmuntrar bara för att han själv delar musikintresset. Fysatan vad orättvist! Pengar som pengar, begär som begär, vad tusan är det för skillnad? Egentligen?


oh miu

Jätterosa Miu Miuväska. I DIE!

mitt liv som hamstermamma

Ganska gött faktiskt. Männy är lite efterbliven, för att tona ner det hela. Men söt och fluffig. Vi ska nog kunna bli goda vänner.


taajts

La undan undan tightsen ovan på Gina idag, borde jag köpa? Tycker de är riktigt fina, men... äh jag vet inte. Snor i skallen ni vet, tänker inte klart. 
Fysatan vilken världelös helg det här blir, hade ju allting planerat och klart med massa fest, så blir det såhär. Nu ska jag lägga en lermask från Make Up Store och låtsas vara lite fresh. Kanske ett bad också. Puss&gull och godnatt på er.

whää

Är så himla less på att ha snor i hela hjärnan, jag missar personalfesten ikväll. BLÄ! Nä, jag klarar inte av att ligga i min säng längre, en sväng till vällingby kanske kan göra gott. Tjing så länge.

coat

Fan, nu borde jag väl vara lika cool som klingan, fynda burberry second hand. 280kr kostade den, från Läkarmissionen (såklart!). Om min söta, fina, fagra, fantastiska workmate har lust att korta av den lite(???) blir jag myckeT glad. 

good old times

Kommer ni ihåg den här fantastiska kvällen workmates? Bra skit.
Gosh vad jag vill kunna klä mig såhär igen. Det känns väldigt katta K - kort, tight, någon liten tvist (typ strumporna), något 2hand (västen). Aaaaaah sommar, gimmie some!!!

India Arie - therapy

Jävla härlig dänga det här, hur börjar man inte bubbla liksom?

måndagens

Humör:  seg, trött, sjuk
Gjort: legat i sängen och kollat på laguna beach precis hela dagen 
Planer: bli frisk
Vill ha: ett nytt jobb, tack 
Ser på: tha computer
Lyssnar på: inget
Läser: varvar Nesbödeckare, med love story och Heberlein
Dricker: för ont i halsen för att dricka 
Äter: filmjölk med rårörda lingon och havregryn
Bästa: vet icke
Sämsta: att ligga här, jag har fan inte råd att vara sjuk 
Väder: okänt, persiennerna har varit neddragna hela dagen

lite nytt crap

Nu satsar vi, mitt hår ska bli fint. Inpackning för torrt/slitet hår och serum för klyvna risiga hårtoppar. Kanske skulle klippa mig istället... 

Trött på mörkt nagellack, nu är jag insnöad på rosa mjuka färger. Den här är härligt godisrosa med glitter i.

Härligt söndagsrisig. Köpte ett hårband/grunka från Gina Tricot. Det är ljusrosa med silverpärlor. 

 

Nästan vårväder idag med 7+! Då vill jag att allt ska vara rosa och mjukt. Snart är snön helt borta, tjolahej vad underbart. Jag längtar efter skinnjackan, höga klackar, Ray-Ban och framför allt - att slippa frysa.


I die




Ja men fan jag gör ju det, dör lite alltså. Nej nu är jag sådär äckligt brudig igen. Jag råkar ju bara älska skor. Alla är från
goJane, and I feel the urge.


på begäran

Här har ni min Manfred, kind of cute huh?

mannie

Idag köpte jag mig en hamster. En investering då han kommer stiga i värde något enormt, för mig alltså. Fast han verkar ärligt talat helt dum i huvudet, puckohamster. Tur att han är söt. Manfred heter han förresten, ser ut som bomull och har en skön mittbena. 

utmaning

Emmaslemmasnuttegull (gillaru smeknamnet?) utmanade mig, så här kör vi!

 

Tre jobb jag haft: Butiksbiträde... eeh, japp det var allt

Tre platser jag bott på: Akalla, Vällingby och snart Abrahamsberg 
Tre saker jag gillar att se på TV: Top Model, Simpsons, Family guy
Tre favoriträtter:  Kött  med bea, potatisgratäng med wathever till, och allt med smält ost...mmmh
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Thailand kanske, i nya lägenheten, i ett sommarvarmt Sverige

vapendragare

Det enda jag kommer sakna när jobbet är över; Nicky och min fina Oliv. Josefin lämnade oss för AA för någon månad sen, hon är fantastisk och förtjänar allt gott (och lite till). Blev något förvånad när jag fick se henne här

blue

 

Klein och navy. Fint!

 


lwd

Hur fin?! Lwd ftw mates. Skiter i alla skor i världen, den här klänningen måste jag ha!

hush

Fan alltså, det är mycket som snurrar i huvudet nu. Även om det ordnat sig med vissa grejer så står jag ju snart utan jobb. Varför kan allt inte bara vara kirrat på en och samma gång? Det skulle förmodligen också kännas jobbigt, för när saker och ting är bra blir jag rädd och väntar på att det ska gå åt helvete. Stress, press, ångest, för mycket funderingar. Måste sluta tänka. Godnatt.


kvällens

tisha - Gina Tricot
manchesterjeans - Cheap Monday
stickad väst - second hand
skor (loooove) - goJane
Nu ska jag iväg och dricka öl (läs cosmo) höhö. Puss och hej.

går bra nu

Aaah, äntligen helg. Fast ne, ska ju jobba imorn också wihoo fanvaddetsugerjagspyrpåmittjobb. Japp. Annars känns det som saker och ting går bra nu, lite för bra. Förutom att jag snart är arbetslös då. Igår var jag på vernissage för nya klädmärket Heaven Devil, med mingel, skumpa och goodiebags, assoft. Jag och min fina millapilla ska flytta ihop i juni under några månader, hittat perfekt (troligtvis) lägenhet i andrahand. Och så ska jag skaffa mig en liten fluffig guldhamster. Saknar mitt djur så hjärtat värker, jag måste få ta hand om något känner jag, och vara oumbärlig för någon. Japp det är vad som händer för tillfället då. Hörs imorn pluttar.

mitt bidrag till konsumtionssamhället

Läkarmissionen hade galet med grejer att bjurra på idag. Dock sansade jag mig något och kom hem med en brun paljettväst (paljetter både fram - och bak, braaa!) och en asfin väska jag fingrat på flera veckor med guld - och reptilmönstrade lackdetaljer. 30 respektive 50kr. A och så en muffinsbok från coop forums bokrea, hade ingen muffinsbok i min butik så jag blev asglad när jag hittade denna för 39kr.


inget

Hur många timmar kan man egentligen sitta och slösurfa? Många.

 

saknar mitt lilla djur.. 


mmh

Finaste jumpsuiten evööörrr.
Klänning med den perfekta skärningen, och så broderierna i ryggen. Perfection my friends.

nytt

Vit oversized skjorta från H&Mherr för 200 spenar. 

budjettips

Mineralfoundation i både flytande - och puderform från Maybelline säljs nu i Sverige. Såg ett Operaprogram för rätt länge sen där de listade bästa sminkprodukterna, då vann det här här över alla dyra sminkmärken. Rätt coolt. Har själv ID, men ska satsa på den här i flytande form som antagligen passar till min torra hy. Hurra liksom.

jobb sökes

Jag sitter och skriver CV nu, såhär på en söndagskväll. Måttligt kul kan jag meddela. Det börjar dra ihop sig känner jag, om en månad är jag gone and away från mitt trygga, tråkiga jobb. Now what!?

pakeeet

Guldarmband, navelpiercings, böcker, presentkort på Topshop, trosor och paljettväst var bland annat det jag fick i födelsedagspresent av nära och kära. Shit hörrni, jag krigade med en brudjävel om mina skor (med dragkedja) i förmiddags och losade. FAN! Fast äh, screw the shoes, bättre att spara cashen och köpa lägenhet. Den jag kollade på idag är perfekt. P-E-R-F-E-K-T.

unt outfit

 nya kjolen - Gina Tricot
linne - garderobsfynd
skor - Steve Madden
Igår var vi ute massa folk och firade mig. Vi satt och drack drinkar och öl, för att sen tagga till och dra ut. Men jag blev för trött och otaggad, så vi rundade av kvällen vid halv 1. När jag kom hem smarrade jag i mig fransk chokladtårta och sov sött. Nu blir det lägenhetsvisning i Vällingby. Puss!