jag är trött


hej..då? ja ni

Hej, jag är inte död (typ som att någon har undrat). Jag har bara tappat bloggsuget för tillfället. You know the feeling? Det blir liksom lite ångestladdat när man tänker på bloggfittan som ligger och möglar någonstans on tha interwebs. Men jag kommer igen. Ny design, fräsht och fint ska det bli. JORÅ, jävlar ni. I will see you later, kanske redan Imorn, vemfan vet liksom. Puss så länge!


yesterday

Gårdagens

klänning - Fröken söt
strumpisar - H&M
kofta - garderobsfynd
hamster - Freud

Gårkvällens

tisha, skärp, sjal - garderobsfynd
manchesterjeans - Cheap Monday
pumps - Nilson
jacka - H&M

Mina omtalade skor var gone and away, är fett lack och bitter och ledsen buhuuu. Så jag dränkte mina sorger i alkohol på Marie Laveau, det var najs.

ögonstenImorn ska jag vara kreativare. Godnatt så länge flickor små.

papi!


Grattis på födelsedagen pappa! Och till du vet vad. Pyss!
Och ja, beundra min fina studentbild ni, jag var ju så fager som bäbis. Godnatt!

tjenahej


höga jeans - Cheap Monday
linne, pjuck - H&M
kofta - garderobsfynd
väska - jo, ni vet

Nu ska jag pussa på Freud och snart sussa. Spännande liv man har, vill du byta?

jävla sjysst dängaYou like?
Me love.

värd info oh yes


Mitt tjusiga nya nagellack. Köpt på H&M för en tjuga.


uppdatering

Alla sthlm-westside-peeps! I lördags öppnade Erikshjälpen second handbutik i Spånga. Wofuckinghoo! Fetingnajs priser och bajsstort. Ett alternativ till vårt allas Läkarmissionen som har höjt priserna något helt enormt.

Btw, ja, hej. I lördags var jag ute och svirade. Tänkte mig en liten outfitbild, men så bidde det visst inte. Hade på mig den här klänningen och dessa pjuck. Mina fötter avled. Ännu en gång var jag tvungen att avsluta kvällen pga extrema fotsmärtor. Har vi lärt oss en läxa av det? Nej det har vi inte. Det blir minst lika högt och lika mycket smärta nästa gång.

ööööööööööööö


jeansskjorta, sjal - garderobsfynd
jeans - Cheap Monday
pjuck - Skopunkten
väska - Svenskt Tenn

Fina bilder va, jag är sämst. Var på synundersökning i tisdags och det är visst dags att skaffa glajjer för lilla katta K. Ett ålderstecken perhaps.

Jävlar i helvete förresten, min blogg har fanemig existerat i över ett år nu. Här bloggade jag om bullens dag förra året. Jajemen, puss och porr, nu ska jag sussa!

att satsa eller inte satsa... det är frågan


Dessa fina pjuck har jag gått och fingrat på i flera veckor nu på Läkarmissionen. Men de är liiiite (grov underdrift) för höga och kostar hela 180 pix... För att vara Läkarmissonen är 180kr ruggigt dyrt. Fast fan, kolla den mumsiga platån... och cashen går ju till ett gott 
ändamal. Att köpa pjuck som gynnar världens barn är väl fett bra? Borde jag satsa om de finns kvar den här veckan?