forever 21

Idag blir jag tjugoett. Inte klokt vad tiden går. Pusshej och hurra.

fett

Köpte en fin kjol idag på Gina Tricot. Marint, hög midja, tight, kortkort, dragkedja och bra kvalitet verkar det som, otroligt nog. Annars är det massa jobb som sliter ut mig, och tanken på min fråjd som river sönder hjärtat. Men imorn hörrni blir det roligare, då fyller jag år!

jahapp

Ontontont. Skulle sett kassagänget på jobbet idag. Kassa.
Imorn börjar bokrean. Jag orkar verkligen inte, får huvudvärk bara jag tänker på det.

.

slut

titta fint

Mina favvopjuck förvarar jag i bästa skolådorna från Ikea, riktigt kap! Igår organiserade jag det hela lite snyggare. Ni ska veta att ibland sitter jag framför det här gänget och tittar och klappar på dem. Shoelove hörrni.
Den här morgonen har för övrigt bestått hamsterblod och panik. Helt. Jävla. Sinnes.

birthday gift

1 eller 2!?
Ett av paren ska jag ge mig själv i födelsedagspresent, which ones? Tradera is the source.
Godnatt igen.

sammanfattning freaks1

Nu tänkte jag berätta om några fräna typer jag har stött på under min bokhandelskarriär:

  • Förra veckan blev en kille nästan utkickad ur butiken (han älgade iväg av egen vilja tillslut) för att han påstod att våran bokhandel stod i maskopi med myndigheterna som var ute efter honom. Därefter försökte han få mitt nummer så att vi kunde fly till Alperna tillsammans. Det kändes sådär.

 

  • Nu i veckan kom en karl och skällde ut mig för att han ansåg att det var en "kommunistbokhandel", att vi skulle förlora alla kunder och att butiken skulle gå under. Han sa "Det är vad jag tycker i alla fall", jag sa "Du, jag bryr mig inte". Då gick han.

 

  • The yiddishman, som gestikulerar och pratar ett påhittat språk med sig själv. Ibland står han och föreläser ut i tomma intet om något obegripligt, ofta bland våra tidskrifter. Helt tokig, men harmlös, jag gillar honom. *Stammis

 

  • Bacillmannen, vars böcker man inte får röra i kassan, han lägger in dem i plastpåsar så att bakterierna inte ska frodas. Dock klarar han av att hantera pengar av någon anledning, men man får inte röra honom när man ger växeln tillbaka. Härlig ekvation jag inte riktigt får ihop. *Stammis

 

  • Tokig tant som springer in vid stängning och kallar alla "fröken fröken" med tysk brytning. Harmlös även hon, förutom att hon babblar tills mina öron blöder. Om ingenting dessutom, ganska begåvat. *Stammis

 

  • Dräkttanten, rågammal tant som har absurda mängder smink, dräkt i någon snärtig kulör och mastodontklackar. Hon pratar antingen väldigt dålig franska eller engelska, trots att hon helt klart är svenne. Har aldrig köpt något tror jag, trots att hon förut kom in nästan varje kväll. *Stammis

 

  • Snuskmannen, som köper feta "konstböcker" fulla med nakna kvinnor. Han skallig, gula tänder, sjabbiga cash och pratar som en äkta äckelman. En följdfråga till detta är helt klart varför vi säljer så mycket snuskiga böcker? *Stammis

 

  • Jag tycker inte om när folk (kunder) försöker stöta på mig när jag står i kassan. Jag blir bara generad för att jag tycker det är så jävla oskönt. En gång ringde en kund jag hade haft tidigare på dagen till kassan och frågade efter mig (läst på namnskylten uppenbarligen) och försökte därefter bjuda ut mig. INTE OK!

 

Tror jag har gömt några godingar, kanske kommer en del 2 senare. Godnattpuss!


kul lördag

Såhär har det sett ut senaste timmen, sovande havdött djur i min hand. Men ja, jag vet att jag är sjukt tråkigt som bara bölar åt allt hela tiden, depperiod nu. Jag kan faktiskt vara roligare än såhär, ni ska få se era jävlar. Idag har jag bilivit firad i förskott av säkt. Fått fina presenter och cashflow. Och så har jag fixat fint bland mina skor, jag ska visa er sen. Japp godnatt på er, ska väl gråta en skvätt till nu skulle jag tro, imorgon går mitt hjärta sönder. 

tuss..

Mitt lilla djur har precis sovit i mina händer. Så liten. Varje gång jag börjar gråta så har han lapat mig på handflatan tills jag har slutat. Helt fantastiskt hur något så litet kan ha så mycket personlighet. Farväl är det svåraste jag vet, det är därför jag reagerar så starkt på allt det här. Det gör så ont att jag är rädd att gå sönder, låter helt sjukt va. Kan inte hjälpa det.

jdhiuwghwiu

Kallt, så himla kallt, jag fryser hela tiden. Nu skiter jag i min piercing och badar fastän jag inte får. Annars jobbar jag hela tiden känns det som, orkar inte uppdatera här då. Hatar att börja öppning och sluta vid stängning, no lifer. Nu badet, hej.

paljettprydd

Fina kläder jag hittade idag på Gina Tricot, dock ingenting min obefintliga ekonimi tillåter för tillfället. Mycket snyggare 4real, stickade tröjan framför allt, den hade jag svårt att släppa. Västen är i lite grön-brun, soft somfan. 400kr respektive 300kr. Fyller år snart hörrni, höhö.

the end?

På lördag kommer min faster som är veterinär med en spruta för att ta bort min fråjd. Mitt hjärta går sönder. På 2 1/2 år hinner man fästa sig rejält vid en varelse, oavsett storlek. Att det dessutom har varit de svåraste åren i mitt korta liv har gjort tussen till ett ännu större stöd. This sucks.

tråkigt

Har suttit halva morgonen och gråtit i min hamsters päls. He is dying.

vad hände

Vad har hänt med mig egentligen? Jag har blivit så brutalt brudig. När jag var en liten plutt var mamma tvungen att klippa bort rosetterna på mina kläder för att jag hatade det! Har inte ägt en enda rosa pryl i mitt liv typ. Men nu, NU! Älskar jag alla rosa prylar som glittrar, disneyprinsessorna är mina favvos, jag älskar dem! I bokhandeln går jag och suktar efter töntiga diddleanteckningsböcker (ni vet den där musen med tumörer i fossingarna) och till min förfäran börjar jag tycka att Hello fucking Kitty är söt, shit. För att inte tala om rosetter, blommigt och allt rosarosarosa. 

lögardagen

t-shirt - Gina Tricot
sammetskjol - Monki
skor - Topshop
halsband - H&M
Yep, så såg jag ut igår. Först var jag i staden och åt middag med mami papi broder, sen var vi på teater. Efter det blev det utgång för min del. Kärlekstema på alla jävla klubbar i stan = osköna brunstiga dudes som vill ligga med allt som rör sig. Nu blir det pizza till frulle, m m m!

god

Men gud jag orkar inte! Gotta have these faaan också. Vilka är finast? Jag vill ha de rosa tror jag, fast de blåa är ju inte helt fula heller. 

13

Igår skulle jag gått på releasefesten för modekartan.se, men jag var så himla trött så jag drog till c och käkade pizza och spelade tevespel istället. Senaste tiden har jag jobbat 10 dagar och varit ledig 1 dag bara, börjar bli slut i huvudet nu känner jag. Gooosh, jag vill ta ett bad nu, jävla piercing... öhöböbööbööö, trötttrötttttttt. och jag vill ha skorskorskoooor, typ de här fast i annan färg hade vart fett. A men juste en bra grej - jag är ledig både lördag och söndag nu för första gången på ett halvår!!!1 Hurray!!!!

gimmie more

Gojane & Scorett. Ca 325kr respektive 650kr. 
Kikar på efterlyst nu, love it. Hasse Aro är kung. Tycks om Top Modelfinalen då? Tycker Mckey är sjukt ful och jag gillar henne inte det minsta. Analeigh däremot, min lilla sockertopp.

nya skor

Svarta tygskor från H&M - obligatoriskt inför våren och barmark.
Helt jävla toksnygga skor med drygt 10cm TRÄklack. Amagaaad me love. Juste, från gojane.

du skall icke stjäla

Oj vad svårt det måste vara att kirra hits och tjäna miljoner när man tattar från andra. Coldplay har blivit stämda av herr Satriani för plagiat, det tycker jag är kul mahaha.

bags


Näääee men om man kanske skulle beställa nåt från asos då. Sista dagen det är 10kr i frakt ju. Äh jag behöver inte väskor. Men.. men.... men... kolla fina.

fierce

Fina nya grejer från Gina Tricot. Halvkul att rulta runt med samma skit som 100% av sveriges fjortisar. Men vissa grejer hajjar inte småkidsen. Typ det ovan kanske. Well me like anywho.

monday

manchesterjeans - Cheap Monday
kavaj - second hand
kängor - wedins
väska - Svenskt Tenn
Jag ska försöka bli bättre på att langa lite outfits hade jag tänkt. Nu ska jag äntligen få käka middag, mozzarellapizza (oglammig frysvariant) och sen lite lösgodis. Namnamnam. Puss.

high

Klackar anyone? Jag mår seriöst illa när jag ser det här, så fuuuuult. Och det här kan väl ingen lyckas spatsera runt med. Bläsh!

outfit yao

sammetstights - Monki
linne - Indiska
jeansväst - Levi's (second hand)
skor - Forever21
Oj som vi svängde lurven igår..Fick lite ont i fötterna där på slutet bara, undrar varför höhö. Nu blire lite sötsaker till frulle, bland annat då. Puss&kraom.

shoemania

godingar från topshop
  1. Lackdetaljer, snörning och dessutom i marinblått! Gimmie some
  2. Tyckte klacken såg lite mesig ut på hemsidan, men irl är de fanastiska. Mummms med dragkedja
  3. Perfekta svarta pumpsen, otroligt snygg modell, fast jag har ju redan ett par fina svarta...
  4. ... Men i kleinblått däremot, det tackar jag inte nej till!

cp

Jag har haft en riktigt dålig dag idag. Det börjar med att jag försover mig (jag vet att jag ställde klockan på 8.15 vadfan hände!?) så jag kommer en timme försent. För övrigt första gången jag försover mig. På lunchen när jag sitter på donken med nicky spyr en liten tjej precis framför mig, där tappar jag matlusten av någon anledning. På eftermiddagen får världens jävla idiotgubbe till kund som får mig att bli så ledsen att jag börjar störtgråta i kassan. (Ja jag vet att jag är känslig, men det är hårt att bli sparkad på när man ligger.)

 

Jag borde gå och lägga mig nu, dagen blir nog inte mycket roligare än såhär. Juste, min mama fyller år idag, grattis jag älskar dig!


........

Mitt hjärta blöder och jag gråter krokodiltårar. Min lilla älsklingstuss är sjuk och jag befarar att det här kan vara slutet. Jag är så fäst vid min freud att det är tokigt. Don't leave me...

odens dag

från helgen, nu har s lämnat mig för thailand, snyft
Jag ska ta mig samman nu och städa hela undervåningen. Kul. Otaggad till tusen. Har massa saker jag måste fixa i ordning utöver det också. Bäääh.

en vanlig dag på jobbet

På mitt jobb har vi haft små bonuskort för alla studentjävlar. Ett oskönt stämpelsystem, när man har handlat för en viss summa får man en stämpel, efter ett antal stämplar får man rabatt. Nu är det såhär att vi slutade med det här bonussystemet efter årsskiftet och jesus vad folk ska gnälla.

 

gnällig student - Men ååh varför har ni gjort sååå fööör?

jag, likgiltig - De vill väl spara in pengar

studentjävel - Men varför dååå åh stackars mig

jag, trött -Är väl dåliga tider

puckad student - Eeh va vadå för kursböcker eller

jag, tröttare - Nej för bokbranschen kanske

arg student -Fnys, pust, eeh jaha okej visst sure ååh suck stön dumma dig

jag - Men vafan sluta gnälla din fula jävel, du går miste om en obetydlig jävla stämpel och jag kommer bli av med mitt jobb, vemfan är det mest synd om!!?? 


vs

Vem drömmer inte om whyreds fagra skapelse till höger? Men 4000 spenar känns lite väl saftigt för en tygbit. Hittade den söta klänningen till vänster på asos för knappt 250kr. Jag fick för mig att de var rätt lika ändå, maybe not. Asos variant var himla fin anywho, kapa tyllen bara, tyll tål jag inte.

håem

H&M alltså, går inte att komma därifrån tomhänt. Sötaste trosorna i svart med spets och stor rosett där bak. Småpryttlar - bästa fuktkrämen, hårspännen med stenar, liten borste från barnavdelningen. Bra skit alltså.
Annars då, vadupp? Orkar inte tänka nu. Imorn är jag ledig, kanske langar något roligare då. 

välj

Här i kassabloggen kommer ni få höra många historier om våra kortläsare kan jag lova. Ni vet, helt vanliga kortläsare, man drar kortet, knappar in koden, klart, hejsvej, dig behöver jag aldrig se igen. Så, nu börjar vi med kortläsarhistoria nr 1, som händer ungefär 20gånger om dagen.

 

Scenario:

Kund - Jag har ingen kod på kortet

Jag - Okej, tryck på väljknappen högst upp

Kund - ö va vadå

Jag - välj, stora knappen högst upp

Kund -. öhbölöbölö, vardå

Jag - välj

Kund - det finns ingen sån knapp

Jag - jo. välj, högst upp

Kund - jaha, välj!

Jag - ... 

 

Oh plzzz, jag får spasmer i hela kroppen när det här utspelar sig, har lust att dunka boken i pannbenet på dom och be dom dra åt helvete. Varför köpa en bok när man inte är läskunnig? 


skor... tankar.. skotankar

  1. Porr somfan, galen platå, men jag gillar det. Skare va så skare va
  2. Ärligt, vem kan gå i sånt här? Foten lär ju typ knäckas åt fel håll. Sjukt brutalt och inte för mig
  3. Miu min Miu, why can't you be mine? Vems hjärta slår inte dubbla slag för dessa skönheter kan jag undra...

perfect

Perfekt lista för mig, snodd här

 

Senaste bokköp: "Babbeldrottningen" och "Bekantas bekanta" (chicklitt) till s i present

Senaste bibblolånen: Lånar inte på bibblan

Senaste utlästa boken: "Svinhugg", och endast för att en karaktär hade samma namn som min pappa, jävligt skevt då han ärm den enda i sverige som heter så  
Favorittidning: 
Någon veckorevyn om jag vill läsa nåt lätt. Fast brukar läsa chicklitt istället, samma nivå liksom
Plats där jag helst läser: 
Anywhere, mest tuben och hemma nergosad i sängen 
Så sorterar jag min bokhylla: 
Inte alls
En bok som jag minns att jag läste när jag var liten: 
Mirandaböckerna, bra skit
Vilken bok i min bokhylla har jag ägt längst: 
Rensade bort allt för något år sedan så allt är lika nytt/gammalt 
Vad ser jag mest fram emot att läsa i vår: 
Utvandrarserien av Moberg ska jag ta mig an bland annat

söndag

Idag har jag inte lämnat min stora varma säng, så himla skönt. Jobbar ju alltid lördagar, så söndagar får man passa på att njuta. Snart ska jag äta köttmiddag och sen ska jag försöka pallra mig iväg till vivo och köpa sjuka mängder godis, chips och läsk!

hot pink

Någonting jävligt rosa att sätta på fossingarna hade jag inte bangat på. De första från nelly, de andra från gojane. Sa jag att jag fyller år snart? Storlek 37(helst 37 1/2) tack, soft, najs, sjysst. 

lördagens

tröja - H&M
väst - garderobsfynd
jeansleggings - Gina Tricot
skor - Topshop
Igår var vi ute och firade mitt S. Först hängde vi på henns jobb (ett spa) och badade bubbelpool och förade, sen in till Magenta. De andra töserna drog väl vidare, men vid 2tiden fick det räcka för min del. Idag är det chillmode som gäller, nu frulle, hej.