bonjour!

Hej hjartegryn! Hur har ni det? Det ar fint har, sjukt varmt, antagligen varmare hemma i la suede, but still. Ni har inget medelhav att svalka er i, muha! Ska ner till stranden och sola och bada nu. Kanske hors igen sen nangang, massa puss!

byebye!


Idolbild på sötnosen Lotta och moi från lördagens fest hos Åsish.

Tänkte bara säga hejdå, imorgon går flyget till franska riveran, eller närmare bestämt Nice. 10 dagar blir jag borta, ska bli så jävla soft att äntligen få lite semester och få koppla av. Kommer ligga och steka på beachen, äta baguette, shoppa skor och läsa böcker every day. Yay! Tar med mig datorn, hoppas på lite shteekig uppdatering. Puss och au revoir babes!

färdlektyr


Det här är vad jag ska ha med mig till France. Eller mja, lägger nog till några böcker till. Chicklitt en masse, ganska härlig syn, eller vad säger ni? 10 dagar ska jag vara borta... Ja, det räcker nog.

cherry



Ännu en
bikini införskaffad! Denna gång från topshops rea för 199 kr. Bra med bandeu, sött med körsbär. Mums! Blir fint till Frankrikebrännan, om 3 dagar är jag där, iihk!

smaragd

 


Smaragdgrön, volanger och gulddetaljer. Lite tveksam till färgen först, men den växer bannemig i mina ögon. 129 kr från vårt allas H&M.

gårkvällens jao


skinnjacka, linne - H&M
omsydd kjol - garderobsfynd
skor - Forever21
armband - vunnit hos tildus

Tyckte det var en bra idé att kirra en dagens outfit inatt vid halv 3. Gick väl sisådär. Mitt rum är ganska stökigt, märkte jag nu liksom. Ut i solen igen, tjipp!

skräck

Igårnatt när jag låg i min säng och skulle sova hände det något fruktansvärt. Det föll ner någonting från taket på mig. Dummare är man inte än att hajja att det är ett jävla kryp. Jag hamnar i chocktillstånd och kikar ner i min tröja, där det ligger en tvestjärt. Jag höll på att få panik, det jävla odjuret kröp runt innanför min tröja! Försökte förtvivlat skaka ut den och sprätta iväg den, när jag lyckades med det försvann den. Ja, alltså försvann, ner i min säng, kanske. Vågade inte ta reda på det så jag flydde i panik ur mitt rum och sov i en annan säng. Grät som ett litet spädbarn och somnade inte förrän vid 3-tiden.


bra pryl


Jag ska nog investera i de här skolådorna från
Ikea. De skyddar pjucken och har genomskinlig plast så man ser sina älsklingar. Perfekt ju! 99 kr för ett 4pack, lär dock behöva en binge, men det kan mina dyrgripar vara värda.

hjärta




Det var länge sen vi pratade om Freud. He's alive and kickin', så ni vet. Vet ni hur mycket jag älskar den där lilla, lilla tussen? Ujuj, helt galet. Mitt lilla hjärtegryn!

helgen

Jaa, nu ska vi tala om min helg.

I fredags drog jag på en fekkish, som urartade lite framåt natten. Eller det kanske bara var jag som var nykter nog att inse det? Jag hade roligt i alla fall, massa bra vänner. Lite för fulla vänner kanske, men bra.

Lördagskvällen spenderade jag min bästaste workmate.

Vi åt middag på något halvsunkigt ställe på strandvägen. Fish and chips och ett glas rosé blev det för min del.


Över Djurgårdsbron och en sväng till Josefinas. "Jag vill ha något sött och fruktigt, herr bartender". "Jag vet precis vad du ska ha, katta K". Tjipptjipp, tjopptjopp. Mojito hej. Vet ni vad en mojito innehåller? Lime och mynta. I vilken bisarr värld är lime fruktigt och mynta sött? Puckodude. Lite för stekigt 35+peeps befann sig på stället, så efter drinken drog vi till....


.... 7/11 och köpte bullar och glass och satte oss på Dramatentrappan. Stockholm by summernight är helt fantastiskt vackert.

På söndagen hade vi familjmiddag á la biff&bea och tårta till efterrätt. Tårta för att fira att min duktiga bror har kommit in på en journalistutbildning och jag har kommit in på en engelskakurs på universitetet nu till hösten! Heja oss!


okej?

Nej, inte okej! Inte okej att bräsa igång en jävla motorsåg klockan 7 en måndagsmorgon. Inte skönt att somna om en timme senare, vakna ytterligare en timme senare och vara halvt jävla avliden. Inte smidigt att vara så trött att beslutet att snooza fem gånger verkade som en bra idé. Inte en jättebra morgon helt enkelt. Men ganska. I Cs famn.

wonderful



Såhär duktig är jag på att sluta shoppa. Lite volangtrosor från Topshop och en trekantsBH från Twilfit för en dryg tjuga. Och så har vi the big thang. En skapelse jag har kikat på hela våren, nu för halva priset. Bättre bild ser ni här.Finaste klänningen från Dagmar! Tjipp!

jag har nog bara en arm


shorts - Whyred
CSStee
skärp - garderobsfynd

Såhär såg jag ut nån gång. I brist på annat langar jag upp den nu, 70 år senare (eller 2 veckor). Jag är massa trött, och har fortfarande ont i magen. Så godnatt på er, sov sött.

note to self

Jag ska aldrig mer äta pizza på fastande mage. Det kan Workmate intyga. Hon trodde nog att jag skulle rasa ihop och avlida efter vår lunch. Jag fick så jävla ont i magen att jag ville gråta. Ajajaj, ojoj, inte kul.

Hoppas min klänning har kommit när jag kommer hem. Inte särskilt stor chans, men jag håller tummarna. Mina pengar börjar sina, får bara köpa det allra nödvändigaste från och med.... NU. Det vill säga mat och böcker. Hehehhe. Ciao!

should I?


Jag är typ 1 klick ifrån att beställa den här skönheten från Style by stars. Den är så förbannat fin. Vad tycker ni? Säg bara ja, så gör jag det. Nu ska jag läsa, krypa ner under duntäcket och försvinna in i litteraturens underbara värld. Puss!

fint

För några månader sen blev jag lite förälskad. Sincerley Yours har guldkornen.

Nordpolen - Skimret

pink



Hittade en rosa sötsak från H&MTrend igår på lunchrasten, för 49 kronor och 50 öre. Mitt första rosa plagg. Är man blond, blåögd, lång och pinnig kan det lätt se lite väl barbielikt ut med rosa, har jag fått för mig alltså. Men ibland får man rubba lite på puckade principer, den här var ju för söt!

juste...

Haha, jag hetsade upp mig så mycket nyss att jag glömde skriva det jag egentligen tänkt; Satans busstrejk! Fanfanfanfanfanfan. Den här dagen får avslutas med en halvtimmes promenad från tuben till mitt hem. Seriöst!? Det här är inte najs, inte det minsta.


mjääh

Hejhejhej. Hejhej. Japp. På jobbet once again. Det suger så hårt att det gör ont i min själ. Uäääh! Jag vill ligga ute i solen, ta mig en lur, odla en bränna, känna hur ljuvligt livet faktiskt kan vara. Men nej, icke icke, så roligt ska vi inte ha det. Fyfan, känn min smärta någon! Och tja, där gick solen i moln, lagom till min 2sekunders rast. '

Stjärt.