söndagsångest

Jag börjar jobba imorgon igen. Fy. Fan. Men jag har haft en bra vecka i alla fall. Massa sol, massa chill och massa roligt har jag haft för mig. Igår hängde jag på en pub ute i Spånga med en bunt vänner. Jag drack cosmos, inte helt rätt i den atmosfären kanske, men gott hur som. Ah juste, idag tog jag sommarens första dopp i Mälaren!! Galet najs faktiskt. Snart ska vi beställa thaimat till middag. Ganska bra söndag trots allt, ganska bra.

jag hade roligt igår


hejhej tussar


Klänning från Gina Trcot, playsuit från Cubus, armband från Hallbergs och BHn är second hand.

Lönen inne, skulder betalda, lån fixade, en liten summa på sparkontot insatt och fortfarande några tusen kvar på kontot. Ekonomin känns fanemig stabil. Ok, hur vuxen låter inte jag på en skala? Haha. Kompenseras av att jag köper armband bland barnsmyckena. Jag fick söta silverarmbandet med nyckelpigor av fina, fina Cadmi. Snällt! BH:n kostade bara 15 kr, kanske lite snusk att köpa underkläder i andra hand, haha fyfan, men kom igen, titta på undret! Jag är väldigt nöjd över mina köp. Klänningen är så satans cute, I kind of melted. Och ja, playsuits behöver vi inte ens diskutera, bra skit helt enkelt.

Imorn kommer bli en bra dag tror jag. Yey! Puss!

haha ha


dämpa min ångest någon



Jahapp... Okej. Jag slog till på Iman. Acne har som bekant rea, 40%. Vadfan ska man göra då? När skorna står där och gnyr och vill till min famn? Man tar hem dem såklart, i utbyte av en ganska grov mängd cash. Lite ångest har jag, men som jag brukar säga; man lever bara en gång. Vi kommer älska varandra, Iman och jag, intensivt och länge.

mitt liv


Jag ska börja skriva dagbok i den här, fin va?


Vad jag läser just nu


Jag har gjort min dator ganska tjusig. Min egna sommaräng liksom


Jag har bara lite skoskav


Jag fick en fin lampa av mina päron när jag bytte rum. "Pumpa" heter den


3 överfyllda garderober och kläder i hela rummet. Rensa anyone?


Och så lite kärlek på det

ohgod

Jag är massa sjuk. Ont överallt, halsen, huvudet, hela satans kroppen. Jag vill inte buhuhuhu.

ont och sånt



Jahapp, första lediga dagen och jag blir sjuk. Blöder i halsen känns det som, jag har så jääävla ont. Ush, vad synd jag tycker om mig själv, nästan så jag vill gråta en skvätt. Buhuu. Fan det är så typiskt. Så fort man varvar ner och slutar stressa märker man hur man egentligen mår. Inte så bra vill säga. Hoppas det lägger sig under natten så jag kan njuta av ledigheten resten av veckan!

Juste, fina pjuck från
Gojane, de första liknar dessa, dock är de förstnämnda något billigare. Båda paren ovan kostar en dryg hundring bara. Sinnes.

midsommar


klänning - second hand
jacka - gammal från JC
skärp - garderobsfynd
kilklackar - Indiska
obligatorisk blomma i håret

Jag hade en riktigt klyshig midsommar igår. Grilla, nubbe och snapsvisor i sällskap med mina vänner. Vi smällde upp ett grovt partytält som skydd för regnet, haha kan det bli mer svensk sommar? Mysigt hur som, folk dräggade dock till ganska hårt mot natten, då drog jag hem. Annars var nog det här den perfekta midsommarafton, för min del den bästa i historien. Puss!

sommarlov!

Sådärja, nu har jag spenderat mina sista stålar på en ganska grov mängd alkohol. Haha värt, eller vad säger ni? Aja, spillerill, allt är bra nu, jag har sommarlov! I en vecka framöver i alla fall. Det känns inte verkligt. Ledig? Jag? I en hel vecka? Halleeeeeluja!! Nu ska jag kika på Eurotrip, den är så jävla rolig! Imorn ska jag klä mig fint och ha en underbar midsommar, ni med hoppas jag! Puss!


new shit


 Här har ni mina nya shorts från Topshop, fick ge cirkus 300 kr för dem. Och
här har ni en ganska otajt assbild också. Som ni ser är pigallen är min vän ikväll. Nu ska jag gå och lägga mig. Vet ni, jag har bara två dagar kvar på jobbet, sen är jag ledig en dryg vecka. Det ska bli så otroligt skönt. Så länge har jag inte varit ledig sen förra sommaren just efter studenten. Nej, sova var det. Hejhej.


vill inte!

Jag vill inte, vill inte, vill inte jobba mer. Jag vill bort! Skit också. Och vet ni vad jag gör för att bli lite gladare över min trista jävla vardag? Jo jag shoppar. Jag shoppar fan ihjäl mig, jag måste sluta med det. Senast i morse gick jag igång på Topshops rea som jag hade förtur till. No good at all, men jag orkar inte med det här stället längre. Jag går under och jag går ner mig och jag går sönder.

pop

  
Hej, jag tyckte att det var på sin plats med en liten dos gladpop så här på måndagskvällen!

the Pipettes - Pull shapes

hello gorgeous


Helt fantastiska pumps från Topshop. Jag blir alldeles knäsvag.

Nu mina vänner är det dags att ta sig i kragen och jag ska bege mig mot mitt c. Vi ska ha en riktig mysdag, det var för länge sen. Ha en fin söndag, klem. 

mersmak


Undies och ring från Topshop, Whyredshorts.

Jag passade på att köpa fler ljuvliga volangtrosor från Topshop, de är slut överallt förutom i mitt Vällingby. Och shortsen sen! Dem köpte jag på Whyreds utförsäljning för 200 kr. Kap någon? Kap.

lista&så

Åh gud jag dööör, jag vill heeeeem! Jobba är fan inte kul. Grattis till er som har tagit studenten - vuxenlivet är en jävla bajsmacka. Tänkte fördriva tiden med en liten lista som jag tattade av Sigrid.

Dagens frukost: Ingenting. Eller, ett tuggummi kanske det blev
Dagens klädsel: Klänning från Acne, tights och skitfula pjuck jag köpte när jag var typ 14år. Jag har skoskav, that's why
Dagens godis: Faktiskt inget (!)
Dagens dryck: Jordgubbsmilkshake från le donc
Dagens längtan: Att komma härifrån
Dagens låt: Typ vad som helst med Pipettes. Har ett litet medley med deras låtar i min hjärna
Dagens plagg: Får väl bli min Acneklänning som jag har haft på mig i 2 dygn. Eller mina nya Whyredshorts 
Dagens avundsjuka: På alla er lediga jävlar
Dagens sämsta: Att sitta på jobbet. Bittert
Dagens bästa: Det är bara en timme kvar! Sen kvalitetstid med min vän i form av fotboll, vin och utgång!

update

Hejhejhallå! Jag var nyss iväg på Whyreds galna utförsäljning och fyndade ett par fina shorts. Och igår var jag en tripp på Topshop och fick hem lite mer sötsaker. Sådär, det var det ytliga. Annars? Jag sitter på jobbet, halvt avliden av tristess. Jag vill til c, jag vill kramas, jag vill inte vara ensam. Imorn är det helg för alla vanliga människor, men jag ska jobba. Jag vill ju bara härifrån och vara ledig. Skoj med fotboll imorn i varje fall och sen blir det utgång a la Trädgårn. Jag behöver svänga på lurven och ta mig en drink känner jag. Ciao så länge hörrni.

tittahär


Tyg och knappar från Läkarmissionen, volangtrosor och armband från Topshop.

Jag har varit ledig idag tjolahopp! Och hann minsann med lite shopping. Dock glömde jag köpa det enda jag egentligen skulle köpa, nämligen sminkborttagning. Oh well. Jag ska försöka mig på att sy någonting av det fina tyget. En tubtopp exempelvis, med guld-och träknapparna i ryggen, fint va? Armbandet tycker jag är himla tjusigt också. Mina handleder är typ lika feta som en femårings, vilket resulterar i att alla armband på denna jord är för stora. Med det här kunde man pressa ihop lite och tadaa, for me! 

brutalt



En sån här grej med fet träpall och tusen lådor på slet jag runt med idag. Ja, 2 meter i alla fall. Sen kom min tå ivägen och krossades lite. Tänk er en ond, skadeglad jävla pallvagn som väger tusen ton med typ järnhjul, över lilla mig. Brutalt. Det gör fortfarande ont kan jag meddela. Synd om K. Aj.

cravings




Jag vill ha bruna eller tan-färgade skor. Med hööög klack såklart. De första två paren kommer från Topshop och de längst ner är Steve Madden som jag hittade på Asos. Galet fina, kan ta alla tre tack.

min lördag


linne - garderobsfynd
jacka, chinos - second hand
skor - Topshop

Igårkväll efter jobbet drog jag och en vän till Dao Beach för en liten drink. Det stället är ett ypperligt alternativ för oss westsidepeeps som inte orkar in till staden. Supermysigt ställe vid stranden där man kan gosa in sig i filtar och se ut över Mälaren. Väl på plats träffade vi vänner och bekanta att umgås med. En bra kväll helt enkelt.

min fredag


klänning - AA
skjorta - second hand
skinnjacka - H&M
pjuck - Forever21
glajjer - Rayban

Nationaldagen var en helt underbar dag. Jag stekte hela dagen och därefter blev det picknick i Humlan. Efter 3 liter vin och jävligt trevligt sällskap drog vi till Engelen i gamla stan, där min bror hade klubb. (Fuzzy Logic, gratis inträde, sjysst musik - tips!).

Nu ska jag ut i solen, lite senare ska jag berätta om min lördag, pussen. 

mja, kanske

Det var precis en kund som kallade mig ljuvlig. "Åh, du är ljuvlig". Precis så sa hon, med rätta, haha!

it's personal


Jag får ont i magen när jag lyssnar på Radio dept. Det är så fint att det gör ont i mig. I min mage och i mitt hjärta. Jag älskar det här. Nu vet ni. 

skor är min passion

image877
Jag tror jag gillar de här pjucken (från Tophshop). Typ ganska skitmycket. Sen tror jag att jag håller på att köpa
Iman från Acne. Jag tror det blir bra, vad tror ni?

nostalgi


image874
Jag och cadmi på flaket utanför stadshuset. Jag älskar bilden, vi var så jävla lyckliga.

image872
Min totalt nersölade fina studentmössa, som jag fortfarande inte har tvättat. Haha, vilken jävla dag!