radioavdelningen

 

 

Igår var jag på Popaganda för att få se mitt älskade Radio dept. Det var det finaste jag varit med om på länge. Jag grät jag skrattade jag dansade jag sjöng och jag njöt. Som jag njöt. Det var kanske de lyckligaste 25 minutrarna i mitt liv.


fredag ladida

Gammal bild på mig och cadmi. Hur söt är inte hon på en skala?
Här sitter jag en fredagskväll. Just chillin'. Skulle dragit ut egentligen, vilket nu i efterhand låter väldigt kul. Dock ska jag jobba imorn och ögonlocken är tunga. Men svänga lurven är ju aldrig fel... hmm. Nej. Måste vara pigg och fräsch till imorn, efter jobbet ska jag till Popaganda och se Radio dept

mjeees

Titta, jag har gjort ett kollage! Omg ma fucking nizzle! Mina Monkifavvisar. Sammetskjolen har jag i min ägo. Jag älskar sammet, det är så himla mys och gos. Precis som jackan och pjucken, som små fluffiga djur liksom. Jag ska sova nu gullefjuntussar, godnatt!

tudeli

Tänkte bara säga hej. Jag har så mycket i min hjärna för tillfället att jag inte riktigt kan fokusera på bloggen. Det här med skolan tar upp en satans tid kan jag säga. Papper överallt, kursböckerna ligger på hög men när ska allt användas? Fan, jag kan inte den här världen. Imorn är mitt första seminarie, det ska bli intressant. Nu börjar det 4real liksom. Måste in på mitt studentkonto och kirra gruppval nu. Hujdeamej. Wish me luck, plz.

hoppsan

Råkade visst klicka hem de här pjucken från Asos. Velat ha länge och nu var dem ju på grov rea och allt. Tror jag lämnar tillbaka mina andra Steve Madden, vi känns inte helt hundra tillsammans. Herregud, skor och jag... there's no end liksom.
Idag var jag i plugget btw, upprop typ. Och så köpte jag kursböcker för en tusing. Den sved kan jag säga. Tur att jag har personalrabatt på alla böcker, annars skulle jag fan gå under. Det ska bli roligt det här, tror jag. Lite nervigt fortfarande... men fan, det löser sig.

sista sommardagen


klänning, kofta - second hand
glajjer - Rayban

gotta have

Jag älskar Uggs. Jag älskar dessa. Jag måste ha dem. Måste!

byebye work


fodral - AA
väst - garderobsfynd
pjuck - Vagabond

Idag var min sista dag på jobbet! Eller, min sista vardag, för på måndag börjar jag plugga! Jag är nervös... In i universitetsvärlden... Holy moly liksom... Hade världens överjävligaste dag idag, jag är så glad att jag slipper återvända på måndag. Då blir det inskrivning istället. Ihk! Idag var även världens bästa dag, fick reda på att Radio Dept ska spela på Popaganda nästa lördag. OH MY FUCKING GAAAAWD!!! Oj vad osammanhängande det här blev, så mycket som snurrar. Så har jag hittat finaste skorna. Ni får se senare. Puss och gull!

jag och djuret


Jag och Fråjden har precis ätit melon. Det var gott. Fast på bilden äter han torkad banan. Det är ju också gott. Kollar på Top Model10 gör vi också, och har tänt ljus. Myskväll med tuss.

bara regn

Holy mama vad det öser ner där ute! ujujujujuj. Mitt grova skolager hemma innehåller som tur är ett gäng gummistövlar. Vad det nu hjälper när jag sitter på jobbet i tygskor. Vad det nu har för betydelse då det är helt ointressant.

Fina skor från Topshop:


glädjeämnen


Skor från Steve Madden, byxdress och väst second hand, knästrumpor från H&M och rosettörhängen från Ur&penn.

Hittade mina fina chapp på Slatgo och Clemenza vid Odenplan. Killen där satte ner dem ytterliggare till mig (till 600kr) eftersom jag var lite tveksam. Sa att jag var tvungen att fråga mina bloggläsare först vad dem tyckte haha. Så... vad tycker ni? Keeper? Och sen måste jag bara säga att byxdressen... är helt ljuvlig. Den är typ sydd efter mina mått. Världens sötaste, ljusrosa, vackraste plagg jag skådat på länge. Frågan är bara när jag ska använda den...

foreverandever

Kikade på Forever21s rea idag, typ 100 år senare sådär. Snacka om fynd! Här är mina favvisar.





skoförvaring

Jag har alldeles för mycket skor. Enligt mina päron alltså. They're fucking everywhere. Enligt mina päron alltså. Jag har nu världens bästa skoförvaring i form av skolådor från Ikea:




nu&då

Då: Soliga Frankrike. Sommarklänning. Raybans. Hälsa på c i bergsby. Njuta. Vara glad.

Nu: Gråa Sverige. Jobba. Ligga under duntäcke. Deppa. Gå sönder.

ett litet fynd

   =
Mitt Läkarmissionen har ett grooovt lager med denna guldskimrande olja nu, för 30 kr. 30! Det är sjukt, den säljs för cirkus 300 pixus i butik. Sägs vara helt oumbärlig, inget jag har hunnit erfara än, men vi får väl se! Är det bra skit mina vänner?

Annars då? Jag har varit ute och solat lite. Försöker desperat underhålla min solbränna som bleknar snabbare än jag kan säga Hawaiian tropic sun enhancer. Ganska fort vill säga. A juste, imorn börjar jag jobba igen. Ångest.

om man skulle...



Dessa godingar från Steve Madden är på rea nu. Jag är sugen som fan kan jag tala om. Men jag borde inte... visst borde jag inte? Gud vad det kliar i fingrarna, kan någon hålla fast mig så jag inte klickar hem dem. Halva priset, det är ett riktigt kap ju. Å nej, katta K, don't fucking do it.... Gaaaaah!

...

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag vet inte alls. Ska ju börja plugga nu i höst... men det känns inte helt hundra längre. Å andra sidan vill jag verkligen inte jobba heller. Allt känns bara skit just nu. Skulle vilja gå i ide och vakna när jag vet. Skitskitskit.

o-m-g


Helt galet igårnatt på Stureplan. Helt jävla insane I tell you! Man var tvungen att pressa sig fram, endast djungelns lag som gällde - starkast överlever. Fyfan. Kom in någonstans tillslut efter att ha blivit runtpressad kring halva stan. Jag är inte speciellt förvånad hur kvällen artade sig. Om man släpper lös ALLA stockholmare på en och samma punkt blir det lätt kaos. Höhö. Tror jag ska ut ikväll för att kompensera gårdagens fiasko. Pussen.

monkibuisness


klänning - Dagmar
jeansjacka - gammal Crocker
skor - Acne
YSLväska - second hand (NY)

Jag var på den där invigningen av nya Monkibutiken igår. Gratis mat och gratis dricka och trevligt sällskap kan aldrig slå fel. Hela modebloggseliten var på plats, och så jag då. Ha ha ha. Jag drack nog lite för mycket vin, men over all hade jag sjukt trevligt.

Ps. Har ni hört att det just krashat ett flygplan i vinsta? Jag råkar bo där, eller här, jävla läbbigt.

watchout!



Jag har köpt världens finaste klocka. På la Fayette i Nice hittade jag den. Ser ut som en
Tritoni/Trivaklocka, right? Fast för nästan en fjärdedel av det priset. Älskart!



dagens fångst


3-pack strumpor från Wesc, 74,50kr. Kilklackar från Fornarina, 500kr.

Halva priset var dagens grej. Min söta lilla workmate tyckte pjucken såg ut som buffalos. Gillar tanken, kan kirra mig en white trash/kickersbrud-image lätt som en fucking plätt ju. Nu ska jag rensa bland mitt gamla smink så mitt nya får plats. Så ni vet liksom. Ciao!



makeup time!


  • lip plumper och ögonskuggspalett från Too Faced
  • nagellack, världens bästa maskara, primer och ögonbrynspalett från Sephoras egna briljanta kollektion.
  • ansiktspeeling från Dermanord
Allt förutom ögonskuggan och peelingen är köpt på Sephora. Jag älskar den butiken. Konceptet och atmosfären är helt jävla fantastisk. Man får hjälp och råd så fort man ser lite vilsen ut. Och så får man parfymprover när man har betalat. Helt amazing ju! Varför finns det ingen riktigt stor butik helt inriktat på smink och hudvårdsprylar i Sverige? tycker vi kan kirra en Sephorabutik här i la suede pronto.

tisdag i stockholm

Jag vaknade till flera gånger inatt och var säker på att jag låg i min säng på hotellrummet som vanligt. Men vadfan var det som lät utanför? Regn? Vilket bryskt uppvaknande. Sverige är verkligen så sjukt ocharmigt. Jag ska in till staden nu och shoppa lite. Och så ska jag suprisa lite vänner, måste ju showa brännan medans den är kvar. Ses sen!

hemmaaa

Hej babezoorzzz, vadupp? Jag är hemmahemmahemma! Ååh, det känns härligt, trots gråa trista vädret. Galet att jag låg i Nice och stekte för bara några timmar sen, känns som en hel evighet sen. Å Sverige, skönt att vara tillbaka. Borta bra... well, ni kan resten. Har cirkus 374 inlägg på bloggkoll att kika igenom. Palla den du. Först ska jag langa lite bilder från rivieran!


Dagens outfit bestod av playsuit mest hela tiden. Till stranden och av liksom.


Intensivt brödätande bestående av baguette, pain de chocolait och croissant.


Det blev visst några vändor på Sephora.


Men mest tid tillbringade jag här.


Solbränd k = nöjd och glad k.

Ska visa vad som döljer sig i alla dessa Sephorapåsar senare. Puss sålänge!

hej igen

Idag blev jag agd av en vag. Den puttade omkull mig nar jag skulle ga upp, kan ju avlida for mindre likson. Hej ajm facking retarded kan inte sta upp ujuj. Pretc varit och shoppat pa sephora for typ sjuttionde gangen. Pa mandag kommer jag hem, langar lite nu. Intensiv vecka med paronen kan ni hajja. Hare mums hemma, har ni fint vader forresten? Puss och gull