29april

linne, Burberrykappa - second hand
skor - Zara
Tänkte ba langa upp nåt snabbt, nu måste jag kila. Min och Cs 4årsdag idag, ska dra till honom nu och chillaxa lite. Pusshej.

kjhhj

sinnes. inte helt okej att bli bajsdrunk på en måndag

nightie fan


freitagens

 tönt
klänning - stylebystars
pjuck - ebay
Så här såg jag ut igår när jag var på galej, mycket trevligt. Älskar mina skor btw. Klänningen med för den delen, så ljuv så ljuv. Ikväll blir det nog chill i min ensamhet, har köpt godis med temat smörkola. Yes. 

h&m

Har strax lunch och tänkte kila till hamngatan och se om Matthew Williamson kan bjurra på något soft. Later.

mine

Idag hittade jag den här klänningen på stylebystars rea. Tur att jag väntade med att köpa den, för nu kostar den bara 129kr! 

kul

Det här känns som ett brutalt jävla skämt ska jag säga er. Äntligen får jag lite jobb, askalas ju, men så blir jag sjuk. Och hur blir jag sjuk? Jo mina små fina skavsår har fått för sig att växa och gro, jag var tvungen att dra till läkaren i panik i morse. Nu har jag fått antibiotika, och dom säger att det verkligen inte ser bra ut det här. Nu känns det som jag har feber, men det kan lika gärna bero på oro. Skitkul det här, verkligen.

bianco

Pjuck från Bianco som skådats i många tidningar finns i butik nu. Är man fortfarande sugen på nitar är det bara att punga ut med 750 pix. Nä men kanske dags att tänka på refräningen, upp tidigt imorn och jobba ju. Nightie!

lavendel

Topshop, Steve Madden, Gojane. De sista paret är påväg hem till mig i detta nu. 14fackingdollar, sicket pris va.
Ganska soft att vara arbetslös ändå, idag har jag hunnit med en massa känns det som. Först träffade jag nicky och lunchade i Vällingby, på donken såklart, finns inga andra alternativ i hans sällskap. Efter det ringde jag Milla och vi hajkade och tränade, lyfte lite skrot och så (jorå, man tar ju en 5 kilo i bänkpressen). På eftermiddagen kom söta emma förbi och drack te och klappade på mina skor. Nu blir det jobb större delen av veckan, känns sjukt bra att få cash till nästa månad. Slutjiddrat, pusshej.

rosor

Den här fantastiskt fina tekannan fick jag av mor och far idag. Jag har blivit, som jag nämnt förut, så jävla brudig av mig och bara äääälskar blommiga saker. Nä, men nu ska jag läsa och sussilurra. Drar mig lite för att läsa Stephen King såhär på kvällskvisten, men vad gör man inte liksom.Godnatt, sov tajt. 

dagens...

 ... frippa: rosett is my thang jao

 ... naglar: risig hemmagjort fransk manikyr 

 ... skavsår: växt lite sen igår. jag börjar lessna på mina herpesfötter

 

Mer än så får ni inte se av mig idag, hehehe. Tjing!

 

 


punktform

  • jag är så jävla arbetslös och börjar redan tröttna rejält
  • vet inte vad jag ska göra med mina skavsår, varet sprutar och jag kan inte gå normalt. dags för läkarbesök?
  • kolla pjuckena nedan, inklusive frakt blir det 288kr. borde man satsa eller? svaret är nej, för jag är arbetslös equals no money equals trååååkigt

Ge mig ett jobb föfan!!


gårkvällens

klänning - Gina Tricot
väst - present
pjuck - Topshop
hårband - Accessorize

nästan sommar

Underbar dag, som sommar ju! Måste ut ikväll känner jag, fast kan uppstå vissa komplikationer med tanke på att min fot har rabies. Ett skavsår that went bananaz, borde nog gå till en läkare med det. Aja, har outfiten klar i mitt huvud så vi får se hur det blir. Hej så länge va.

hej igen

Det här är av vad jag fick i försenad fölsispresent av s. Bikini och marinblå väst köpt i thailandet way over. Himla fint va! 

Jag vet, lite kefft med hängselbraxor, but I can work it... tror jag. Har kuttat av dem och rullat upp, märket är Lee, och för 25 spenar liksom. 


skär(t)torsdag

Ja ni, så fort jag kommer hem ska jag langa upp bilder på födelsedagspresenterna jag fick av mitt s. Himla fint! Och mitt 25kronorskap på läkarmissionen. Hittade lite fina grejer till s också som satt som en smäck. Jag+läkarmissionen är ett jävla bra team. Ikväll kanske det blir utgång, why not liksom. Man är ju inte ung och fräsch hela livet konstaterade vi igår. Synd på min fossing som fick rabies av ett skoskav bara, går halvbra att gå på det, och med 13cm klackar vill jag inte ens tänka på. Jaja. ska iväg nu, hörs om några timmar igen, puss! 

sommar kom

Fantastiskt söta sundresses från topshop. Dock hänger man ju inte på beachen alltför ofta i det här pissiga landet, så med en skinnjacka och high heels hade outfiten varit fulländad. Synd att de här klänningarna ska vara så tunna i materialet bara.
På torsdag hoppas jag att det händer något spännande. Ska på möte. Som vanligt hypar min hjärna upp allting i onödan och det kommer antagligen inte leda någonstans. Men ändå. Kul att någonting händer i mitt torftiga liv.

 

 


underbara vår

 

Inte så jäkla illa att vara arbetslös i det här vädret, speciellt inte när flera av mina fina vänner sitter i samma sits. Dagen har spenderats i trädgården, Vällingby och Spånga. I den lilla vällingbyn fann jag rosettarmbandet ovan för ett tjog enkronor, H&Ms barnavdelning. I Spånga försökte vi 2handfynda, men det ville sig inte idag för min del. Hittade iofs en finfin randig tröja, med en jävla finurlig inbyggd rosettkrage. Tyckte 49kr var för mycket begärt dock. Smart drag.

 

 

 


lördagens

linne - från någon tidning
kjol - Monki
klackar - Ebay
Så såg jag ut igårkväll när jag och Milla svängde lurven. Det var roooligt, ibland måste man bara ut och dansa fötterna av sig. Idag söndag... jahapp, inte för att det spelar någon roll när man är arbetslös. Ångest!

hur fet?

Hittade den här asfetaheta skinnjackan på Erikshjälpen idag. Tyvärr var den ungefär hundra storlekar för stor. 280kr kostade den tror jag, springa dit anyone?
Fantastiskt härlig dag idag förresten, spritter i kroppen på mig så jag måste nog ut och dansa ikväll! Langar en kvällsoutfit om ett tag.

storshoppat

Klänning från Topshop med sött mönster och detaljer.  På rea och jag hade dessutom presentkort, så det bidde helt gratis
Fick hem mina fantastiskt fina skor idag, sommarsommarsommar!!! Hittade dem på brittiska ebay, men finns tydligen här också.
Sandaler med nitar från H&M och töntigt söta shorts med paper bag waist från Monki.

inte så illa

Fan jag missade efterlyst kom jag på nu, arghhh! Jag hann förresten vara arbetslös i 12 timmar, sen fick jag extraknäck, hehee, flyt kanske. Imorgon hoppas jag på solsolsol! Då blir det kontraktskriving för lägenhet och en chailatte på någon uteservering förhoppningsvis. Juste, fick besked idag om att jag minsann får några tusen tillbaka på skatten. Ka-ching! Saker och ting går inte helt åt helvete ändå.

sandaler

Så fort solen tittar fram blir ju vi svennar helt skogstokiga och tror att sommaren står runt hörnet. Jag är då inget undantag och suktar rejält efter sommarskor. Gladiatorpjucken kommer jag garanterat köpa, och kanske franssandalen beroende på hur snyggve de är på foten. Vilka kap va! Från Deichmann.