accelerator, dag 1

Det här är ju verkligen helt ointressant för de som inte lyssnar på den här musiken, men... whatever.


Jag tänkte mig en liten rescension av några av de band jag såg igår.

[Ingenting] -  var kanske inte jätteroliga, jag har sett dem förut och mje. Fine, jag gillar deras första skiva, men lite trist är det faktiskt. Dock ett stort plus till några av de retarderade bandmedlemmarna som man kunde skratta gott åt.

Peter Bjorn & John - har även sett dem förut och ja, det var fan bättre förr. Jag älskar några av deras låtar från album nr 2. Fast de 
bangade på att spela låtar från den (biatches). Hur trött jag än är på Young Folks så tyckte även jag att det var lite skoj att Victoria Bergman var där och körde den med dem.

CSS - fucking great. Sjysst drag, äckligt bra låtar, jävligt roliga på scen, sångerskan var helt sjukt rolig. 
Det här borde alla människor lyssna på.

sommarens sista runda

Jag trodde att min lokala second handbutik stängde förra veckan, men så var tydligen inte fallet. De har öppet den här veckan också, imorn stänger de för sommaren. Överlycklig över att upptäcka detta promenerade jag dit idag och shoppade för hela 42 riksdaler.


Denna skapelse ska jag använda som paper-bag waistkjol, eller tubtopp. Jorå, många användningsområden. Ska bara sy om den lite först.


Somrig, ljusgul soet tröja samt något slags hårband. Det sistnämda fanns typ i 100 olika mönster och färger, fett skoj.

håem

Jag har inte handlat kläder på H&M på flera månader, men idag hittade jag en jättesöt klänning där. Dock köpte jag den inte. Främst pga att det är så jävla trist att älga runt i samma skit som typ 10000 andra brudar, men också för att den kostar 400 spänn, vilket är lite väl saftigt för min tomma plånka. Söt var den hur som, 70-talet here I come liksom.

 

festivaltajm!

Ja, just det, glömde ju säga att jag äntligen har beställt biljetter till Accelerator! På fredag smäller det, oh yeah! Avundas mig nu, gör det bara, för det kommer bli grymt!

waaaaajn

Aj, mina små söta fossingar. Fan, jag är inte van att stå upp en hel dag, vem är det liksom? 
Människokroppen är inte byggd för sånt här. Öh, eller jo, typ, bara jag som har utvecklat benskörhet under detta stillasittande gångna år (typ). Måste bli lite härdad, sen ska jag sluta whina. 


klänning, tights - H&M
skor - Din Sko
väska - second hand

Kändisspot in tha store so far: Paolo Roberto, Mark Levengood, Eva Dahlgren.
Jag vet - jävligt tungt. Funtar på att föra någon sorts kassablogg hädan efter. Det är väl fair mot er kamrater att ni får veta vilka kända ansikten som rör sig på stan liksom. 


älsklingpälskling


livet är hårt

Orka vara vuxen, fett slitigt. Har typ krämpor i hela kroppen, från tårna till huvudet, känner mig som en jävla pensionär.  


klänning - H&M
jeans - Cheap Monday
pjucks - Coop Forum
väska - second hand



midsommar

Helt jävla värdelös dag. Jag hatar såna här överskattade dagar, precis som valborg - totalt meningslöst, en anledning till att få supa till bara. Jag vet inte ens vad jag ska göra ikväll, är grymt otaggad. Nu har jag fått av mig pyjamasen iaf, det är ju en start. Wofuckingho.


klänning - gjort själv
tights - Gina Tricot
pjucks - second hand

trerätters

Det var så jävla gott att käka middag idag, var helt stört hungrig. Var tvungen att dokumentera hela måltiden, den var ju så ljuvlig.

Mozzarellasallad, lax med färskpotatis och spenat och favoriten Magnum Double - myms!

jovares, tackar som frågar

Jorå, det var rätt sjysst igår. Bästa var att jag tog kontrollen över musiken, muahahaha! Justice, TTA och Cat5 gick på högvarv samt massa andra grymma dängor (som t.ex fading like a flower, såklart).  Jag undrar varför det var så dåligt röj på dansgolvet... Idag var det dock inte lika skoj, 1 minuts sömn, sen hej städa världens största hus. 

Nu ska jag chilla så att jag blir frisk någon satans gång, puss och ciao!

congrats

Idag muckar C! Grattis! Och grattis till Gaylord som fyller år!
Ska bara käka och sen bär det av till muckfest. För den som inte är så insatt i militärtermer så menas det alltså att C är färdig i lumpen, så han ska ha fest med 40 av hans brunstiga lumparpolare. Jag spår grov fylla och många drägg.


linne - Indiska
kjol - sytt själv
pumps - Nilson

Pusshej!

blus

Idag köpte jag en blus på Läkarmissionen, 15 kronor fick jag ge för den och det kändes rätt överkomligt. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska ta mig till när min lokala second handbutik stänger över sommaren, var tvungen att ta en sista kik idag. Snyft. Det är havla priset på allting fortfarande, så den som har vägarna förbi kan det vara värt att spana in. 



I love you

Som sagt köpte jag några underbara saker idag:


Väska från Myrorna för 75 spänn. Jag blev helt kär, jag älskar den verkligen. Oh du fagra skapelse.


Pumps från Nilson, 300 spänn på rea. lovar att de kommer reas ut ännu billigare snart, that's just my luck liksom. Aja, de är hur fina som helst på och jag vettefan vad min kamera håller på med, men de är mörkare blå i verkligheten. Jag är ganska nöjd må jag säga att jag har lyckats lära mig gå i högklackat, dessa är 8 cm and no 
problems, yeaaass!


jo, jag lackar

Jag har sprungit och letat efter ett par pumps från Nilson hela dagen i princip, men nehe, de är helt slut. Fan vad bitter jag är, blir riktigt lack när jag tänker på det. Åååååh, de var så sjukligt fina! Hittade dock ett par andra saker som jag är skitnöjd med. Hade faktiskt glömt bort hur otroligt lycklig man kan bli av att shoppa. Visar grejerna lite senare!


t-shirt - Stadium (farsans)
tights - Gina Tricot (ja, jag vet, jag lever i dem)
hood - Adidas (second hand)
pjucks - H&M
väska - Svenskt Tenn (morsis)


woork

Första dagen på jobbet, helt ok förutom att jag snorade ner kunderna. Oskönt att dresscoden är svart, jag har typ inga svarta kläder. Stjärtigt läge. Känner mig så dyster i svart, så oinspirerat och trist.
Nu blev jag på fett dåligt humör... Öööh.


klänning, sjal - garderobsfynd
tights - Gina Tricot
jacka - H&M
väska - second hand
skor - Coop Forum

älsklingsråttan


Hur kan man annat än älska detta djur? Freud, mitt hjärtegull, må du leva för alltid.

segt

Det här är verkligen första gången sen studenten som jag tar det riktigt chill. Inte undra på att jag aldrig blir frisk med tanke på hur mycket jag är ute och flänger. Blir bara så rastlös annars, vet liksom inte vad jag ska ta mig till. Ööööh. Imorn börjar jobbet, får väl typ stå och snora på kunderna, det lär ju uppskattas.
Jag undrar hur mycket snor det rymmer i en människa? Flera liter verkar det som. Två veckor har jag varit sjuk nu.  Det är någonting som går här i hooden, typ sars.

Tack förresten för alla soeta kommentarer jag fick om min egentillverkade klänning, ni ÄR ju så gulliga folks.

duktig k

vet inte riktigt vad som for i mig, men nu har jag sytt om den där kjolen jag köpte tidigare idag. Jag sydde upp den och satte ett sidenband som en halterneckvariant eftersom den var lite big. Blev rätt nöjd, eller, jag är inte säker. Hm?

Före

Efter



härliga dag

Såhär borde varje dag börja - med en shoppingrunda. Det var 50% på allt på Läkarmissonen idag och jag hade spanat in massa grejer 
och var därför tvungen att hänga på låset. Kändes bara något löjligt att stå där och trängas med massa pensionärer.
Nä, men det var en bra runda, hittade några av de saker jag hade velat ha sen tidigare, nöjd är vad jag är. Nöjd.


Kjolen ska användas som tubklänning, mm jag längtar. Så sommarhärligt.
Hela det här kalaset gick på cirkus 45 riksdaler.

Nu ska jag ut och sola, Puss och hej!




ååh

När jag tjänar ihop lite cash... då jävlar. De kommer ryka på 2 röda, för det finns grymt mycket snyggt jag vill lägga vantarna på! Dessa ting hittade jag idag:


Världens fagraste pjucks? JA. 600kr från Zara.


Underbar sommarklänning. Så sommar, så underbar, såå... aah. 400 pix även den från Zara.

Nu ska jag leka med Cadmi och Tess, ciao!


is this a joke?

Haha, idag när jag var i staden med Cadmi kommer det en jävla random snubbe från Stockholmsgruppen och stoppar mig. Han tycker att jag ska dra dit, för liksom han upptäckte ju Caroline Winberg (ofta) så han är liksom serri. Hahahaha, jag garvar fan stjärten av mig, vilket skämt. 


tights - Gina Tricot
t-shirt - bror Mikesters
pjucks - H&M
väska - Svenskt Tenn (morsans)


Men vadå, borde jag dra dit eller?

done

Nu är allt studentfirande över... shit vad weird. Det har hållt på i flera månader liksom, vad ska man ta sig till nu? Typ tja jag är vuxen. Stjärt heller. Allt är ändå helt fuckat, jag orkar inte.

gayhoe

Sista studentfirandet idag! Gaylord springer ut, grattis!!!
Jag hann med en liten shoppingrunda på förmiddagen, blev smått förälskad i linnet nedan och det kostade ju bara 30 pix. Bra det gick med köpförbudet. Ti... hi...

shorts, skor - H&M
linne - second hand
skärp, väska - mormors gamla (vintage 4real)


tjäli


Mums... från Tjälamäla (where else?).

tråk

Jag är så fruktansvärt rastlös! Tänk om jag inte hade fått jobb... hemska tanke. Undra om man kan avlida av tristess? Är nog fan nära i så fall. 


shorts, linne, skor - H&M
jeansskjorta - garderobsfynd
väska - mormors gamla

Ett litet tips till er kära vänner, som jag visserligen tipsade om härom dagen - nagellack från ÖB. Fucking great! Det är seriöst det bästa jag någonsin haft och det kostar bara 10 spänn! Förutom det röda jag har finns det också i ett par rosa nyanser. Skynda fynda!


jobbbb

Just när jag kände paniken komma krypandes pga av brist på jobb (och framtid) ringde bokhandeln, yeaaas jag har fått jobb! Vem bangar på att stå i kassan och möta svettiga kunder hela dagarna? Inte jag iaf, mums!

Nu ska jag nog älga iväg och köpa lite Ben&Jerry kakdeg... mmm... kakdeg. Det riktigt vattnas i munnen på mig.


en köttbit på statoil

Tog farväl av Norrland som återigen ska upp till... just det, norrland. But he will be back. Nu ska jag krypa till kojs.


linne, blus - H&M
jeansshorts - avklippta Wrangler
skor - Din Sko

Godnatt!

otaggad

Jävligt rolig klädsel man korvade på sig idag, verkligen. Men vad fasen, jag är sjuk, piss vad less jag är på det.
Var på mottagning idag igen, grattis neighbour!!!
Ikväll ska jag bara chilla. Med C förslagsvis, äta diverse onyttigheter och kolla på någon bra film - The Others är jag rätt sugen på att se igen. Den är bra.


klänning, skor - H&M

Inspirerande klädsel, really. Innan jag surar vidare på annat håll vill jag bara tipsa om det röda nagellacket jag har på mig idag - det kommer från Ö&B och kostar 10 spänn. Två lager och det blir helt perfekt, bästa budjettipset för dagen kamrater.



mot schnålis!


shorts, skor - H&M
tubklännig - gammal kjol
väska - mormors gamla
skärp - second hand

Nu måste jag slå in Schnålis paket och sen kila. Pusshej!

sommar

Lite oskönt att löka i solen när man är sjuk. Jag kommer antagligen aldrig bli frisk. Det var mumsigt däremot när farsan kom med lunch och efterrätt!


Mozzarellasallad, finns det något godare? Typ, men inget jag kan komma på nu.


Sommar 4-real. Slurp sa det bara.

Kommer med outfit senare om jag hinner, ska iväg på Schnålis mottagning snart. Grattis dude!!!1



vill ha!

Det känns så jävla ovärt att vara sjuk nu. Varmare än såhär lär det ju inte bli i sommar, men jag pallar verkligen inte göra nåt, jag mår så pissigt.
Jag checkade anyhow på favoriten Tjallamalla idag, på
webshopen alltså, och hittade massa nya saker jag hemskt otroligt gärna skulle vilja ha. Kunde jag bara firra fram några tusen är det dessa plagg nedan jag först och främst skulle satsa på!


Mums...

gårdagen2

Yes, igår tog jag alltså studenten!!! Det känns helt fucking sjukt! Tror inte jag har hajjat det än.
Det var en trevlig dag med champagnefrukost, utspring, flak, mottagning och slutskiva. Dock lyckades jag, smidig som man är, bli sjuk. Gled runt med halsont och feber hela dagen. Så jävla sämst. Men vafan, det var min student, så det var råkul ändå!!! Fick knapra ipren och skit hela dagen.

I present fick jag en laptop och massa andra fina saker, så som smycken, muggar (+en gaffel), böcker och mycket mer!

Och det här kan inte sägas för många gånger - jag är så jääävla bra!!!! Wohohoho!!!!1



PUSS!

gårdagen

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAAAAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!!11

lunch

Snart ska jag iväg på studentlunch på Hässelby slott. Fett fancy. Och imorgon, kamrater, tar lilla k studenten. Fyfan vad sjukt!


tunika - lindex
tights - Gina Tricot
skor - H&M
väska - second hand

Efter lunchen ska vi fixa flaket, alltså med lakan, björkris och vad man nu har på. Ska bli skooooj!

Pusshej!


grattis studentkorvar!

Igår var det fullt upp, jag flängde runt på mottagningar halva dagen. 
GRATTIS kusin, S och Suä!!!!!!!!!!111




Min långtå är helt avdomnad sen skivan i förrgår. Måste folk trampa på ens fötter? Ohyfsat!
Nu ska jag gå ut i stormen och försöka fixa brännan lite. Ha... ha... ofta det kommer lyckas.

Puss!