I have2have

 

 

 

Miaoohaohaooo. Ripoff på Topshopskor, typ. Hur fint med rosa!? Och volanger! Jag brukar inte vara så förtjust i svarta pjuck, men de här är orginella nog att fånga mitt intresse. Från have2have. Fan vad jag aldrig tröttnar på skor. 
Sorry för rutten uppdatering, men jag pallar verkligen inte.

hej skor

Typ fetaste Balmainkopiorna hittills. Från have2have, hade ju inte bangat om cashen fanns. 
Varför går jag aldrig och lägger mig!? Så jävla oklart och så jääävla dumt. Igår var bajthewäj så himla bra. Massa gratis drinkar och dansande på en studentskiva jag och min vapendragare crashade. Jag älskar måndagar.

sussakanske

Nä nu alltså... gosh... fan. Kanske ska sova, har väl inget bättre för mig direkt va. Imorn blir bra, måndagar är numera min favvodag. Främst för att jag alltid går ut och dricker massa drinkar med mitt måndagshäng. Imorn ska det tydligen bli varmt, det känns uppiggande i alla fall, kan börja jobba på en bränna. Jobba. Ha. Jorå, föfan. Hamnat i en bloggsvacka som ni kanske märker. Mitt kamerabatteri har laddat ur (för typ en vecka sen) och jag har inte pallat gå två meter och kirra skiten, annars hade jag haft massa smarriga outfits att langa upp. En grej till, jag börjar funta på att tatuera mig. Två små stjärnor som ska representera mina päron. Är det jääävligt töntigt, eller bara ganska? Ska tänka igenom det noga. Vet inte var jag vill ha dem, i nacken tror jag.... eller armen.. handleden.. foten...öö.. ? Sova nu. Måste tvätta foten först, blod överallt och jag vet inte varför. Ha ha jävla aids. Godnattpuss.

 

 

måndag=driiiiink


niggaaahplzzzzz

Jag var en sväng på Acne archive idag. Och fan i helvete, tror ni inte dom hade mina absoluta drömskor där eller. Bara ett par kvar som såklart var i rätt färg och rätt storlek för typ halva priset. Känns som att gud spottar på mig. 
update: jag hade inte råd med dem, och mitt hjärta blöder. Nu står de kvar där i butiken och kommer säkert försvinna vilken sekund som helst.

gååta

Svaret på gåtan är (såklart): buss 179. ha ha ha. sorry

vad är....

Vad är det som är blått utanpå och svart inuti? Fridisa den här borde du kunna. Förresten, kan man bli avstängd pga sånt här? It's a joke, jag ber om ursäkt om någon tar illa upp av det fantastiska svaret. Tjing påer.

bestshit

Jag är helt besatt av Americas best dance crew som går på MTV. Har sett alla tre säsonger på MTVs hemsida lite för många gånger. Speciellt säsong 3, så sinnnnnneeeesss jääävla braa. Har ni inget vettigt för er, check it out biatchezzz! Säger ba såhär; beatfreakz4evah, quest crew come to mama sjukt med mumzzz.

när du är arbetslös kan du...

  • ... bli full en måndag
  • ... käka chirre&dirre på nätterna
  • ... besöka donken minst tre gånger i veckan
  • ... med andra ord: höja kolesterolvärdet till skyarna
  • ... sova 13 timmar per dygn
  • ... spendera pengar du absolut inte har

kul lördag

Jävla shlagerdynga alltså, fy vad jag stör mig på alla. Fula, feta, omusikaliska, spåniga som ens ställer upp och vääärdelösa låtar. Ja, jag är till naturen väldigt hatisk av mig. Deal with it. På sjukt dåligt humör just nu också vilket grovar på det hela en aning. He... he. Norges bidrag var dock bra. Kanske för att grabben var jävligt het.

come to mama?


oldie

shorts - Monki
skinnpaj - H&M
Glömde lägga in den här outfiten för några veckor sen. När det fortfarande var varmt ute, remember? Cuz I don't. Har faktiskt börjat övningsköra äntligen, har inte mycket för mig som ni vet. Söker jobb gör jag också, fast det känns rätt hopplöst. A ni, hoppas på lite sol snart, så att man kan sitta ute och snygga till sig i solen i alla fall. Vi hörs hörrni, tja.

ohlaura

Har velat ha den här jävla boken i flera år, orkar inte battla på tradera bara. Bajsbajs tråkigt liv, pallar inte med den här arbetslösheten. Kan inte någon snel hest langa ett jobb? Öhböbröl. Kan lika gärna gå och lägga mig har liksom inget bättre för mig, nightie.

ssss

kjol (med nitar ashet), väst - thailandet
linne - Topshop
skor - goJane
Världens finaste s, lördagens outfit. Mitt bloggsug ligger typ på noll och fan skit på det mesta. Passa på: älskar min pappa mest av allt på denna jord. Och min mamma. Och mitt c. Min bror också kanske. Och s såklart. m är himla fin också. Och g förfan. My precious, allt är kanske inte skit ändå

fan

linne - H&M
omsydd kjol, skärp - mammas gamla
kilklackar - Indiska
Ser ut som en trött jävla hund. Aja nu ska jag putsa golvet, blev lite grisigt igår. Hej.

I suck

Love these shoes, topshop.
Jag är sämst på att blogga. Ligger mest hemma och glor upp i taket. Sjukt inspirerande. Någon som har ett jobb till mig? På lördag bli det feeest hos mig, så nu planerar jag inför det, måste liksom få engagera mig i nåt annars blir jag knäpp. Yeeep, that's that, hörs någon annan dag. Puss.

gårdagens shopping

Puderrosa linne med virkade detaljer från H&M

Mascara jag hört gott om från Nivea (mitt enda krav när det kommer till mascaror är att de inte ska klumpa sig), finaste ögonskuggorna från Isadora, mirakelmedel mot naglar som skivar sig och bryts av från Mavala.


welcome home hun

Efter hemleverans, traderasäljning, ombeställning, tull och väntan är de äntligen här. Och de är perfekta.

skor bara skor

När mitt hjärta nästan hoppar ur kroppen på grund av ett par skor vet jag att det är illa. Och seriöst. Och att skorna i fråga måste bli mina. Dessa är från asos, and it's perfection. 14,5cm klack och i korall. Oh lord, give me strenght.

gimmie

Jag älskar Isadoras nya bronzeserie. Jag vill ha allt! Alltalltallt! Känns näst intill oumbärligt inför sommaren. Bidde paletten med ögonskuggorna för min del idag, får se om jag kan hålla mig ifrån resten. Cuz I don't need it, egentligen.

meningslöst

Ta fram din telefon och gå efter kontaktlistan

Har du haft sex med nummer 6? 

Daniel, ha verkligen inte


Är nummer 27 söt? 

Lisa, söt som socker!


Vad var ditt första intryck av nummer 20 ?
Josef,  mysig nallebjörn typ, vilket väl stämde ganska bra


Gillar du nummer 24 mer än människa? 

Kristian, min kusin... och vadå mer som människa? Nej han skulle fan va bättre som häst



Vad gjorde du och nummer 3 senast ni träffades? 

Camilla, tog studenten 



Vad har du för relation med nummer 18? 

Johan, han är min kåååmpiss


Hur ofta träffar du nummer 22? 

Numret till kassarummet på jobbet, har liksom fått kicken så hänger väl inte där superofta liksom



Har nummer 5 en fin näsa? 

C, hans näsa är finast



Är du nära vän med nummer 32 ? 

Maria2, nej snarare bekant



Hur skulle du beskriva nummer 19?

Jonas, världens snällaste



Skulle du kunna resa bort med nummer 21? 

Josefin, ja lätt hon är fin hon



Brukar du och nummer 23 träffas? 

Numret till min gamla chef, träffas inte frivilligt va



Är nummer 3 en kille?

Camilla, va troooru?



Hur länge har du känt nummer 9?

Emma, sen 1an i gymnasiet


Vad pratar du och nummer 17 oftast om? 

Jennie och jag... jaru, cathing up lite casual sådär

Skulle du kunna ge nummer 26 en kram? 

Larre, lätt, kom i min famn!



Vad har du och nummer 1 för relation? 

Ingen alls



Vad skulle du vilja göra med nummer 31? 

Maria, njäe typ dricka te, äta en chokladbiskvi kanske

 

Vad är det bästa med nummer 33? 

Hemlig kontakt, you will never know



Varför har du nummer 10 på din telefonlista? 

Emma, för att hon är söt såklart



Skulle du kunna sparka nummer 2 blodig någon dag?

Cs morsa, har jag jävligt svårt att tro, men det klart om hon förtjänar det så.. 



whatIlike

Ligga i sängen i favvomjukisarna, elefantsnören och rabarberstång som tilltugg och Topmodel (säsong 12 oh yeeaaah) på laptopen. Det här är den bästa fredagsaktiviteten jag kan tänka mig.

valborg

klänning, skor - Topshop
Japp, så var Valborg över då. Pallade verkligen inte go bananaz ikväll, så jag är redan hemma och ska sussa snart. För den som bryr sig hängde jag hos en vän och drack lite rosé, minglade och chillade mest, ingen brasa blev för min del. Och det kändes ju verkligen whatever. Puss och godnatt på er!