grattis till oss!

<3
Igår firade
jag och älsk 3 år. Jag blev bjuden på sjukligt god middag och sen köpte vi massa gottgott och drog hem till baby och myste. Eller rättare sagt föll in i en matkoma och somnade.
Idag är det som bekant valborg och jag funderar på om jag ska ut och svira. Fjortisfylla vid en majbrasa bangar jag på, med ut och svänga lurven låter rätt trevlans. Ska fundera på't.

Pusshej!

betsey

image831

Finaste klänningen finnes på
Urban Outfitters. Söt eller vad?

helgen i bilder


Vi firade födelsedagsbarn på ett nästan tomt HC, vilket resulterade i att vi hade DJ och dansgolv till vårt förfogande. Vi dansade till tough Alliance, m.i.a, smk och massa sweeta dängor hela kvällen.
(Jag invigde btw min nya rutiga klänning och till det hade jag Zarapjuck)


Jag och tussar. Och alla har olika ögonfärger, tokigt va hohoho.


Typ bästa bruden yao, skoja inte brushan!


Ikväll ska jag ta det lugnt för första helgen på evigheter känns det som. Det blir jag, blommig klänning, älsklingsdjur, havrebollar, cola och scrubs!

Och imorn ska jag på massage hos en vän, hur bra låter inte det? Puss och kräm!

en lista

Tattad lista.

På fötterna: Tygskor. Måste sluta ha horskor på vardagar, mina fötter går sönder
På axeln: Morsans avlagda, idag en röd variant
På kroppen: Svalt, luftigt. Nu är det svettsäsong på jobbet
På läpparna: Mor cosmetic lip balm
På ögonfransarna: Sephoras briljanta mascara
Favoritmärke: I don't really do märken
Senaste inköp: Klänning och chinos på Läkarmissionen (trots shoppingförbud, dålig k)
På önskelistan: Lediga soliga dagar
I helgen: Ut och svira med födelsedagsbarn, städa mitt rum och Freuds hus, leka i solen!

En sak till; Jag har köpt träningskort på Friskis. Jag! Träningskort! Ni förstår inte hur sjukt det är. Jag befinner mig fortfarande i chocktillstånd. Jaha, då ska man leva ett hälsosamt liv då. Fnys. Och pust. 
Jag blir trött bara jag tänker på´t. Men nu ska jag sova. Och vet ni, Imorgon är jag ledig igen, tjoho!

ledig

image823

Idag är jag ledig! Så brutalt skönt, har suttit i solen hela dagen och läst och pöst. Snart ska jag en sväng till C och ikväll är det Topmodel med ny Ben&Jerryglass hos Suä. När man i vanliga fall slutar 7 varje kväll uppskattar man lediga dagar något fruktansvärt. Skulle inte banga på att vara arbetslös ett tag. Hehe. Puss!




vårsol och lycka


Gårdagens fynd på Läkarmissionen, 40kr.

Den här dagen har spenderats inne i staden, först tillsammans med päronen på Kungsholmen, sen fick jag klara mig själv i Rålis ett antal timmar med en god bok. Efter det tog jag mig vidare in till city och satt med en glass i näven i kungsan bland körsbärsträd som blommade. Stockholm i strålande sol är något av det finaste som finns. Livet borde alltid vara så här härligt. 


todayzz


tröja - Gina Tricot
chinos - second hand
skinnpaj, skor - H&M

Låt mig förtälja historien om mina nya chinos. De inhandlades i helgen på Läkarmissionen för 50 riksdaler, är av märket Filippa K och verkar helt nya. Var dock tvungen att visa prov på mina syskills då benen var helt enorma och utsvängda en masse. Men se så fagra de blev. Kap.


jag kan vara mjuk

Goda dofter:
  • sommarhy
  • gamla, gulnade böcker
  • vårregn
  • nytvättad Freud
  • C's nacke

vagabond?

image818

Alla ni som ångrar att ni inte köpte fina
Vagabondpjucken i höstas har en till chans. Wedins har gjort en näst intill identisk variant för 499 pixus. Bra skit va? Blir lite sugen själv fastän jag redan har dem i grått. 

hora

Fyfitta, här sitter jag och svarar på den där jävla bloggenkäten som cirkulerar runt bland alla bloggbrudar, och vad händer? Jo, blogg.se leker mongo och pissar på mitt überinlägg och jag blir utloggad. Jävla skitfan. 

livstecken

Hej byatches. Jag har haft några riktigt härliga dagar ska jag säga er. Jag var ledig i fredags och det var helt ljuvligt. Sov ut, solade solarium, träffade tussiga vänner och drev runt i Vällingby i timmar för att sen spela tevespel och kolla på Dexter halva natten. Sånt man aldrig annars hinner med liksom. Och igår var jag ute och svängde lurven. Visserligen jobbade jag några timmar idag, men jag började så pass sent att jag kände mig utvilad efter några få timmars sömn. Fan vad allt är sweet ibland.

tipstips!


Tips till er som har cashen, fina Imanpjucken från Acne på tradera! Check it out.

vårdrömmar & idioter

image815

Vet ni var jag helst av allt skulle vilja jobba just nu? Jo på Topshop, få en grym personalrabatt på dessa pjuck hade jag inte bangat på. Jag skulle fan behöva gå på skorehab, jag måste sluta köpa skor. Måste, måste, måste.

Btw. Såhär puckade är människor:
kund: Var hittar jag den här boken?
jag: Om du bara går rakt fram ser du en informationsdisk och där ligger den
kund: öh va, där? nä jag fattar inte, står den i hyllan? jag ser inte, vad menar du?
Tänk om människan bara kunde andats, ta ett steg fram och tittat åt den riktningen jag pekade. I.D.I.O.T.






kärlek

image814

Känner att min lilla tuss fått dåligt med utrymme senaste tiden. He's alive för den som legat sömnlös på nätterna och undrat. Och han är sötare än aldrig förr. Jag älskar.

alla mina skor!

Pumps:
+en kasse full jag fått av mormor

Ankelpjuck:


Tygskor:


Sandaler-ish:




Det här var något av ett projekt ska jag säga er. och bajsstjärt att första bilden blev pisse, men den får duga. Enjoy! Nästa projekt blir att visa alla mina väskor, ska samla lite kraft till det bara. Ha en härlig söndag!

black beauties


Här har ni mina nya skor, de är från Zara som ni säkert vet vid det här laget. Jag gick igenom mina pumps igår och upptäckte att jag inte hade ett par riktigt höga i svart. Allt under 10cm känns lite för mesigt. Så ja tänkte... Vad fan! Man lever bara en gång! Och dessa har jag provat, klämt, lapat och nosat på i månader som sagt, så jag är mer än nöjd ska jag säga er! Visst är de fina?

skotips



Fina pjuck från Gojane, endast 83 svenska riksdaler på deras rea, freakish, huh!? Ikväll ska jag visa ett par nya lovers. De är fina, mycket fina. Ni har sett dem förr på annat håll kan jag lova, men jag har ju faktiskt spanat in dem sen de kom in i butik för massa månader sen. Sådeså. Och så är jag arg och då får man unna sig saker.
Puss också.



blommor och spets


Den här lilla kjolen kanske inte ser så jätterolig ut, men hade tänkt att ha den såhär. Tänk till skinnpaj och snorhöga pjuck, det blir fint i sommar tror jag.
25 kr, Läkarmissonen.  

blommor är skiten

image798

Okej, hur söt var inte den här klänningen?
Topshop är riktigt bra ibland. Dock fyndar jag hellre 2hand när det kommer till blommor. Men fin är den, no doubt.

badje

Det här är en sån jävla sörja, fucking bull. Åh vad less jag blir. Jävlajävlajävlajävlajävla bajs.

Jag lever, men jag har visst inget att säga. Allt är bara same same. Och jag är less. Lesslessless.