who killed Laura Palmer?

Gör er en tjänst och kolla på världens jävla bästa serie som någonsin gjorts. Twin Peaks 4lajf byatches. Och imorn är det som bekant nyårsafton, vadupp dawgs?

image661

rösta på moi!

Yo, jag såg inte detta förrän nu - men jag är med i en tävling HÄR. Rösta gärna på mig tyssar!!!

byebye

A, nej nu måste jag ta en rens i min skohög. Först ut blir dessa pjuck från Skopunkten i strl 37 som jag köpte för en månad sen och använd 2 (högst 3) gånger. Jag har för mycket skor helt enkelt.
Ordinarie pris: 300kr, såg dock att de är på rea nu för 200kr
Mitt pris: 150.
Och snälla bo i Sthlm så vi slipper frakt och sheisse... Och förresten kanske jag tar tillbaka hela detta uttalande när jag har gått och slemmat och nosat lite på pjucken imorn. Det vill säga när jag är utvilad och klar i skallen.


nya älsklingar

Jag har spanat in dessa godingar hela hösten. Nu haffade jag dem på rea för 400 pix på Belle. Vagabonds snyggingar orkar jag inte ränna efter längre. 




fire, walk with me

Den här kvällen har spenderats med mina päron framför Twin Peaks - världens bästa serie. Nu måste jag kolla på lite SATC för att inte drömma mardrömmar hela natten. 
 

tisha, skärp - H&M
jeans - Cheap Monday

lets go fuzzy

Älskar min kamera nästan lika mycket som jag älskar mitt C. Och det är fan mycket det! Våran skeva gran skymtar fram bakom mig också. Antagligen den fulaste julgranen i familjen Ks historia.
Nu ska jag reashoppa och Ikväll bär det av till
Engelen efter kvalitetstid med allra käraste workmate. Hajja att vi ska svänga våra lurviga. Som tokar! Puss på tuss.


tisha - H&M
kjol - AA
skärp - Mullberry (2hand)

just det...

image649... här är min fina nya kamera. Och bildresultatet kan skådas i inlägget nedan. Jag är FETT nöjd. Tjipp.

julens skörd



Här kan ni bland annat skåda min nyårsblåsa i silke från Asos (remember?), AA-kjol, pumps från ellos, SATC shoe box från my darling C och kit från Body Shop av fina vänner.

Puss och godnatt alla fina korvar, vi hörs imorn!



be mine

Världens finaste pjuck är nu på rea. Jag ska haffa snarast! Snart ska jag btw fira ännu mer jul och ha en andra julklappsutdelning. Btw igen, jag har köpt en fin rosa digitalkamera. Säg farväl till bajsiga mobilbilder. Tjoho!
image642

dagens halvjuliga

Nu börjar dagen äntligen lida mot sitt slut. Det har varit ett jävla flängande hela dagen. Och lets face it - julafton är inte lika roligt som förr. Det bästa denna julafton har varit att jag har kunnat ge mina nära precis vad jag vill eftersom att jag har en egen saftig inkomst.
Hoppas eran dag har varit fin, full med prinskorv, choklad och dadlar, för det har min. PUSS


fodralklänning - AA
 pumps - Ellos
armband - H&M barnavdelning
nagellack - ÖB

GOD JUL

Ha en fin jul tussar, god jul!

bästa jullåtarna


Fairytale of New York - the Pogues


All I want for christmas - Love Actually

galej

Skulle ju posta det här inlägget igår egentligen, men blogg.se var en hora så icke. Min kära morfar fyllde 80 igår, därav partystassen höhö. This is a gårdagens alltså.


kjol, pumps, skärp - 2hand
tubtopp (egentligen kjol) - H&M
angorakofta - muttis




shubre

Vahettere. Nu är helgen över liksom och en bajsvecka klämtar. Igår blev jag bjuden på luciakonsert i Globen. Där infann sig julstämningen minst sagt. 
Nu är jag trött och ska sova. Jobbar ju 10 timmar imorn. Igen. And here is a dagens.

klänning - AA
kofta - garderobsfynd
strumpisar, pjuck - H&M




namnam

Vad hände med Marabou Cocos? Det var en av de absolut godaste varianterna. Chokladbuisnessen är tydligen full av idioter. 


image630
O cocos, where are thou?

todayz

Jag är helt slut. Kanske piggnar till efter en sockerkick i form av Marabous mintkrokant. Jag kan ju inte somna framför Top Modelfinalen. Öööööh, jag jobbar så jävla mycket hela tiden. Buhu, tyck synd om mig. Massera mina svettiga fötter, de gör ont. G'natt biatches.


omsydd kjol - garderobsfynd
tee - c's

yesterday

Men JA, jag vet att mina bilder suger dase. Men jag får en riktigt kamera i julklapp förhoppningsvis. Då jävlar blir det andra bullar.

jacka - Oasis
väska - second hand
pjuck - Skopunktish
fodralklänning - AA
kofta - H&M
lila strumpisar, raggisar - don't know yao


TGIF

Jaa faaaaan vad skönt med helg!! Åååh, det har nog aldrig känts så här ljuvligt att vara ledig några dagar. Ikväll ska jag bara löka. Kanske slå in en klapp eller två, beställa lite skit från Ellos också... med Idol i bakgrunden. ÅH kolla på Simpsonsfilmen kan jag ju också göra, vi köpte den härom dagen. Mumma mumma. Och kolla, jag är lika ful idag som igår. Vad kan vi dra för slutsats av det? Att jag är ful. Puss!

omsydd kjol, kofta - garderobsfynd
t-shirt - jobbet
strumpisar - H&M (barnavdelning, fett värt)
gummipjuck - Tretorn
rosa favvonagellack - Make Up Store


jag är så jävla fräsch

Hej, hej. Fan asså jag ska börja videoblogga. Banne mig biatches. Min stämma är ju så gäll och fin liksom, jag kan ju inte sitta inne med den 4lajf. Öööööh asså bajs jag är tröööttt. Kolla vad ful jag är på bilden nedan. Helt sjukt haha. Jag måste brås på mina föräldrar.

fejklacktights, kofta, klänning - H&M
t-shirt - garderobsfynd
väska - 2hand
pjuck - Skopunkten



I wish I was batman


kjol, tisha - H&M
pjuck - Coop Forum
väska - Svenskt Tenn

Jag är så jävla trött mina vänner. Helt sicko. Tur att dagen börjar lida mot sitt slut. Bara Top Model, chips och choklad kvar på dagens agenda. Tjing!

att äga på dansgolvet (part 2)

Jag var på personalfest i helgen. Med bäste workmate vid min sida intog vi dansgolvet och svängde våra lurviga till en hel låt. Turligt nog fångades detta magiska ögonblick på bild. Det vill jag nu dela med mig. Jag är som synes en riktig naturbegåvning på att dansa (självlärd vill jag påpeka). Glad i hågen dessutom över mina sjyssta moves.
Ikväll kommer för övrigt en dagens utstyrsel. Jag är fett snygging idag höhö. Puss och korv sålänge dudes!
(
Att äga på dansgolvet part 1)

image616

baglady

Idag hade vi adventsfika med halva släkten. Extremt sövande. Något bra (förutom kakorna och bullarna) var att min fina mormor hade rensat ut lite väskor och sheisse till mig.
Tre kuvertväskor - en i vitt, en i mörkbrunt och en svart med otroligt fint spänne. Och så fick jag även en plånka i lack som tydligen är inhandlad i paris. Allt är 50-tal. Feett fint. Älskade mormor.


more shoes

Snowjoggers ska jag ha i vinter, hittade billiga på ellos för 249 pix som jag nog tänker köpa. Och deras überfina lackpumps är nu på rea för 179kr, så varför inte slå på stort! Jag är ju ändå en rich biatch dessa dagar såattee jag kan ju spendera. Frågan är bara om jag ska ha dem i grått eller rött. Jag har velat ha röda pumps bajslänge, men grått är himla fint det med. Hmmmmz. Hjälp mig, rött eller grått!? Hur är det förresten med storlekarna i pumpsen, är de normala?
image609
image611image610