skinnn

Mmmh, mina händer luktar skinn... smarrsmarr. Mina väska är mumsig, jag ska verkligen slita den med hälsan. Men nu - suprise, suprise - kanske lite blåbärspaj skulle sitta fint! Och Simpsons. Haha, jag är sämst.

Kommentarer
Postat av: maria

å va mumsigt. tänkte göra paj igår men vi har inget mjöl :(

Postat av: alma

hey, "topshop-kuppen" är i full gång och jag antar att du, precis som jag och många andra, vill att topshop.com ska börja shippa till oss här i Sverige. Därför tycker jag att du borde hjälpa till genom att skicka ett mail till topshop (länk finns här: https://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ContactUs?krypto=%2BKcH3VLu38zYhZ8zUehEDx0aSup7AvOPbq1g8JGZGB3vRNS1puEJYiNMcQjrCH1VRiJR%2FMStaIg%3D ) där du bara skriver kort om att du är med i kuppen och vill att det ska börja shippa hit. Hoppas du vill hjälpa till, det skulle verkligen vara kul för oss som inte har tillgång till topshop's plagg :) mer info finns på bloggen!

2007-07-29 @ 20:49:26
URL: http://almah.blogg.se
Postat av: Ilcrs

Just found your home page its great, best site I seen for ages. This is a wonderful wealth of information, it looks like you folks do great service keep up the good work.

2010-10-22 @ 12:00:26
URL: http://www.ilcrs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback